Industrija
Digitalizacija
Poslovne rešitve
29.04.2022 11:35

Deli z drugimi:

Share

Prvi pomemben korak k digitalni preobrazbi plastične industrije

Dandanes čedalje pogosteje slišimo, da brez digitalne preobrazbe v industriji preprosto ne bo šlo več. V prihodnosti bo omenjeno še toliko bolj prisotno.

Če želijo podjetja v industrijskem sektorju ostati konkurenčna, morajo nenehno vlagati v razvoj in z inovacijami zadovoljiti tako svoje zaposlene kot tudi čedalje zahtevnejši trg. Industrija je tako vse bolj izpostavljena spremembam, ki jih prinaša digitalizacija.

Pojavili so se novi termini, kot so na primer: Internet Stvari (IoT), računalništvo v oblaku, robno računalništvo, umetna inteligenca ipd. Večino naštetega najdemo v najboljši in večkrat nagrajeni CAE programski rešitvi, namenjeni plastični industriji, MOLDEX3D 2021/22.

Video predstavitev:

Moldex3D je vodilni CAE izdelek, namenjen industriji brizganja plastike. Z najboljšimi analizami v svojem razredu lahko Moldex3D znatno pomaga pri izvajanju še tako poglobljenih analiz in simulacij postopkov brizganja ter pri sami optimizaciji izdelkov.

MOLDEX3D poleg tega omogoča še visoko stopnjo združljivosti z vodilnimi CAD in CAD/CAM sistemi, kar uporabnikom nudi prepotrebno platformo za uspešno načrtovanje, ki temelji na verodostojnih rezultatih profesionalno opravljenih simulacij in analiz.

MOLDEX3D jamči:

  • odpravo tveganj v fazi razvoja izdelka,
  • krajše čase prihoda izdelka na trg,
  • nižje stroške zagona proizvodnje,
  • pravilen izbor materiala,
  • optimalno zapolnjevanje in določitev lokacije dolivkov,
  • preverjeno konstrukcijo orodja,
  • verodostojne napovedi skrčkov in deformacij,
  • krajše cikle
  • in še več …

K izjemni uporabniški izkušnji dodatno pripomore še 3D miška podjetja 3DConnexion, s pomočjo katere postane navigacija v 3D prostoru pravi užitek in je v promocijskem času sestavni del CAE paketa MOLDEX3D.

Nepredvidljive deformacije, skrčki, estetske napake … ter posledično velik izmet, lahko kaj hitro postanejo stvar preteklosti.

Pri slovenskem zastopniku za CAE programsko opremo MOLDEX3D, podjetju CAX d.o.o., nudijo vsem zainteresiranim opcijo brezplačnega testiranja omenjene CAE programske opreme kot tudi kateregakoli izmed številnih programskih dodatkov.

Programsko opremo predstavijo na lokaciji uporabnika, pri čemer se poslužujejo konkretnih primerov, ki jih na sami prezentaciji tudi uspešno rešijo.

Predstavitve so povsem brezplačne in brez kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti.

CAX, d.o.o., PE Prečna 9b, 2000 Maribor

Več najdete na www.zwcad.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Industrija 4.0 3D tehnologija

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROCOM 2000, Jurančič Andrej s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROCOM 2000, Jurančič Andrej s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROCOM 2000, Jurančič Andrej s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več