Telefoni
13.05.2014 07:02

Deli z drugimi:

Share

Prvi dih jemajoč predstavitveni videoposnetek za pametno ročno uro LG G Watch

Pametna ročna ura LG G Watch naj bi močno poenostavila vsakodnevna opravila njenih lastnikov.
Pametna ročna ura LG G Watch naj bi močno poenostavila vsakodnevna opravila njenih lastnikov.

Težko pričakovana pametna ročna ura G Watch podjetja LG Electronics bo v evropskem prostoru naprodaj junija, zanjo pa bo v prosti prodaji potrebno odšteti »le« 199 evrov (bit.ly/Lg-G-Watch). Zaradi tega je južnokorejski gigant pohitel s pripravo prvega predstavitvenega videoposnetka novosti, ki prikazuje vse njene ključne prednosti. Med njimi najdemo platformo Android Wear, možnost obračanja prikazane slike za 360 stopinj, kovinsko ohišje, možnost celodnevne uporabe novosti z zgolj enim polnjenjem ter odpornost na vodo, vodno paro, prah in nenamerne udarce.

Iz doslej znanih podatkov je še razvidno, da pametna ročna ura G Watch podjetja LG Electronics za prikazovanje slik uporablja zaslon z 1,65-palčno (4,2-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 280 x 280 slikovnih točk, medtem ko je za shranjevaje podatkov na voljo vgrajeni pomnilnik kapacitete štirih gigabajtov. Največja prednost novosti pa je nedvomno možnost neposredne uporabe funkcije Google Now, preko katere lahko uporabnik kar z uporabo glasu na sila enostaven način preveri vreme, športne rezultate, pregleda letalski vozni red in še mnogo več. Pametno ročno uro LG G Watch lahko za nameček uporabljamo celo v vlogi priročne digitalne asistentke in priročnega navigacijskega sistema.

Prvi predstavitveni videoposnetek pametne ročne ure LG Watch si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na spletnem naslovu bit.ly/G-Watch-Video.


Prijavi napako v članku