Prenosni računalniki
30.05.2021 07:19
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Chromebook s kar 17-palčnim zaslonom

Acer Chromebook 317 je kot prvi prenosnik Chromebook opremljeni s 17-palčni zaslonom.
Acer Chromebook 317 je kot prvi prenosnik Chromebook opremljeni s 17-palčni zaslonom.

Prenosni računalniki Chromebook z operacijskim sistemom Google Chrome OS gredo v prodajo kot za stavo. Ti so namreč poceni, hkrati pa nudijo odlično avtonomijo delovanja. To velja tudi za novi prenosni računalnik Acer Chromebook Spin 317, ki je za nameček prvi prenosnik znamke Chromebook, opremljen z zaslonom s 43,9-centimetrsko oziroma 17,3-palčno diagonalo in visoko ločljivostjo.

Prenosni računalnik Acer Chromebook 317 je na voljo z najnovejšimi Intelovimi procesorji družine Celeron in razpolaga z brezžično povezavo Wi-Fi 6 (Gig+). Eno polnjenje zagotavlja do 10-urno avtonomijo delovanja, za povezavo in prenos podatkov pa so na voljo vmesniki USB 3.2 Type-C. Odlično je poskrbljeno tudi za kakovostno predvajanje zvoka in večpredstavnost, zato bo prenosnik kot nalašč tudi za preživljanje prostega časa.

Nadvse zanimiv prenosnik Acer Chromebook 317 s 17-palčnim zaslonom je vse prej kot drag. Za vstopno različico bo namreč v Združenih državah Amerike treba odšteti le preračunanih 310 evrov. Model je opremljen z dvojedrnim Intelovim procesorjem Celeron N4500, štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajti pogona Solid State za shranjevanje podatkov. Novost bo na evropske prodajne police prispela še pred poletjem.

Vas zanima več iz te teme?
Acer prenosni računalniki

Prijavi napako v članku