Telefoni
12.03.2013 05:46
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prve pristne fotografije supermobilnika Samsung Galaxy S4?

Na neki kitajski spletni strani so se pojavile prve fotografije supermobilnika Samsung Galaxy S4, za katere avtor trdi, da so pristne in da gre za prodajni model novosti. Iz objavljenih fotografij so razvidne tudi strojne specifikacije trenutno najbolj pričakovanega mobilnika na modrem planetu.
Supermobilnik Samsung Galaxy S4 naj bi bil oblikovno nadvse všečen!
Supermobilnik Samsung Galaxy S4 naj bi bil oblikovno nadvse všečen!

Ker nas od uradne predstavitve supermobilnika Samsung Galaxy S4 loči le še nekaj dni, ne preseneča, da so na svetovni splet priromale prve fotografije novosti, ki naj bi bile pristne. Fotografije težko pričakovanega novica so bile objavljene na nekem kitajskem spletnem forumu in po zagotovili avtorja prikazujejo prodajno različico mobilnika Samsung Galaxy S4. Novi supermobilnik Android bo podjetje Samsung uradno sicer predstavilo že 1 4. marca, in sicer v okviru lastne konference Mobile Unpacked 2013 v New Yourku.

Iz objavljenih fotografij so razvidne tudi strojne specifikacije mobilnika Samsung Galaxy S4. Novost naj bi bila opremljena z zaslonom ločljivosti 1.920 X 1.080 slikovnih točk (format 1.080p), sistemskim pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov in digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov točk. Na vgrajenem pomnilniku bo nameščen operacijski sistem Android 4.2.1 z nadvse inovativnim grafičnim vmesnikom Nature UX 2.0. Za preračunavanje podatkov pa naj bi skrbel 4-jedrni procesor Exynos. Supermobilnik Samsung Galaxy S4 naj bi za nameček omogočal še sočasno uporabo dveh telefonskih kartic SIM.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku