Slušalke
03.03.2023 16:09

Deli z drugimi:

Share

Prve brezžične slušalke na svetu, ki se polnijo na svetlobi

Zaradi udobja brez prepletanja kablov in kakovostnega zvoka so brezžične slušalke danes med uporabniki najbolj logična izbira. Imajo pa eno večjo hibo - da moramo občasno napolniti njihovo baterijo, sicer lahko pozabimo na poslušanje glasbe, podcastov in ostalih vsebin.
Foto: URBANISTA
Foto: URBANISTA

Brezžične slušalke imajo ponavadi polnilno škatlico, ki zadošča za nekaj dodatnih polnjenj, nato pa je treba komplet priključiti na električno napajanje.

Urbanista PHOENIX – polnijo se tudi ob svetlobi v prostoru

Naprav, ki jih moramo dnevno ali vsakih nekaj dni polniti, je vse več, in kaj hitro se lahko zgodi, da imamo ob sebi napravo s povsem izpraznjeno baterijo, s katero si ne moremo kaj dosti pomagati. Zakaj so Bluetooth slušalke Urbanista PHOENIX posebne? Ker so prve brezžične slušalke, ki se napajajo z močjo svetlobe in sonca.

Urbanista PHOENIX so prve ušesne slušalke na svetu, ki imajo polnilno škatlico z vgrajenim solarnim panelom Powerfoyle. Polnijo se lahko tako s pomočjo solarne energije kot tudi zgolj svetlobe v notranjem prostoru. Torej: Slušalke v škatlici se polnijo, ko je postaja kakorkoli izpostavljena naravni ali umetni svetlobi. Če jih nimate ravno skritih v predalu, je to praktično ves dan.

Če polnilno škatlico primerjamo z večino ostalih na trgu, sicer s svojimi merami 90 x 68 x 20 mm ni najmanjša, a to odtehta inovativna solarna tehnologija polnjenja, ki je tekmeci nimajo.

Avtonomija delovanja slušalk – če štejemo tudi tisto v polnilni škatlici, ki slušalke napaja vedno, kadar so v njej pospravljene – znaša do 32 ur, kar zagotavlja, da ne boste prikrajšani tudi ob slabših svetlobnih pogojih. Ta avtonomija se z neprestanim polnjenjem seveda podaljšuje in podaljšuje. Do 32 ur poslušanja torej slušalke zagotavljajo, če bi imeli škatlico zaprto v nahrbtniku ali kjerkoli drugje, kamor svetloba ne pronica. Slušalke imajo seveda priložen tudi USB-C kabel za polnjenje, ki zagotavlja, da bo tudi v slučaju popolnoma izpraznjene baterija ta kmalu lahko popolnoma napolnjena.

Hybrid ANC izniči moteče zvoke iz okolice

Popolnoma brezžične Bluetooth slušalke Urbanista PHOENIX imajo poleg izpostavljene posebnosti še kup ostalih odličnih lastnosti. S hibridno tehnologijo aktivnega odpravljanja šumov iz okolice boste vedno uživali v popolnem zvoku, pa naj bo to glasba, pogovorna oddaja ali telefonski klic. Hybrid ANC dobro opravi svoje delo in izniči vse moteče zvoke iz okolice, vam pa preostane zgolj užitek ob zmogljivosti, ki vam jo nudijo slušalke Urbanista PHOENIX.

Upravljanje na dotik in glasovni pomočnik

Odlično prilagajanje ušesom zagotavljajo udobni silikonski nastavki, ki zagotavljajo zvočno izolacijo, hkrati pa slušalke ohranjajo varno v ušesih. Nadzor na dotik in glasovni pomočnik pa sta zaslužna za lahkotno upravljanje. Preostane vam le še, da se preko Bluetooth tehnologije povežete s svojo napravo (najverjetneje telefonom) in uživate v izkušnji.

Slušalke  so na voljo v dveh različnih barvah: polnočna črna (Midnight Black) in puščavska roza-zlata (Desert Rose).


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BONAJO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BONAJO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več