Telefonija
04.08.2006 13:41
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prva filmska serija za mobilne telefone


TV produkcija “po pasje”.

V prvi filmski seriji, ki je bila narejena posebej za mobilne telefone, doživlja pes Ben razburljive dogodivščine, medtem ko v gobčku po Londonu prenaša mobilni telefon svojega gospodarja, “Mr. Q-ja”. 60-sekundni filmi v formatu 3GP so narejeni posebej za predvajanje na majhnem zaslonu. Izogibajo se hitremu gibanju kamere, panoramskim posnetkom in preveliki količini dialogov. Razveseljivo je tudi dejstvo, da veliko mobilnih telefonov različnih proizvajalcev podpira omenjeni predvajalni format. Na ta način BenQ Mobile še dodatno izkorišča uspeh, ki ga je požel z nagrado “MicroMovie” in “MicroMovie Session”.

60-sekundne filme iz serije “Dog & Bone” si lahko uporabniki brezplačno prenesejo na spletni strani www.benQ-siemens.com/dogandbone s klikom na okvir “Downloads” ter na spletni strani www.MicroMovie-Series.com. Prva epizoda filmske serije “Dog & Bone” bo prednastavljena na mobilniku BenQ-Siemens M81, ki bo v Sloveniji na voljo jeseni. Serije “Dog & Bone” bodo še naprej izdelovali ekskluzivno za mobilne telefone.


Mobilna telefonija “po pasje”.

Avtorju, režiserju Andreasu Hefeleju, je uspelo ustvariti vznemirljivo zgodbo o psu, ki preživi ves dan v Londonu z mobilnim telefonom svojega lastnika. Zgodba se razvija in zapleta v različnih epizodah, ki jih bodo snemali režiserji po vsem svetu. Tako se bo zgodba odvijala v neskončnost, obenem pa bo nudila zaplete glede na regijsko pripadnost režiserja določene epizode.


Prijavi napako v članku