Življenjski slog
Varnost
14.10.2022 19:06

Deli z drugimi:

Share

Prva 4G brezžična nadzorna 2K kamera na svetu

eufy 4G LTE Starlight Camera je prva varnostna kamera 4G, ki ima tako ločljivost 2K HD kot Starlight Night Vision.

eufy Security 4G Starlight nadzorna kamera je izdelana za področja brez Wi-Fi-ja, z vgrajenim notranjim spominom in brez skritih stroškov. Avtonomija baterije je do 3 mesece. Na kamero pa lahko dodatno priključite tudi solarni panel, preko katerega lahko baterijo neprestano polnite in tako vam nikoli ne bo zmanjkalo energije. Kamera ima režo za SIM kartico (kot npr. mobilni telefoni), preko katere dobite 4G/LTE signal. Upravljanje je enostavno, preko Eufy Security aplikacije, ki je na voljo tako za iOS kot za Android uporabnike. Kamera tako omogoča popolno neodvisnost od električnega in žičnega omrežja.

Že na voljo preko anker.si spletne trgovine.

Nekaj ključnih lastnosti:

  • Deluje tudi brez Wi-Fi: Izogibajte se kablom in žicam ter namestite 4G LTE Starlight Camera kamor koli brez Wi-Fi za enostavno spremljanje. In z oceno IP67 ostane zaščitena pred dežjem, prahom in ekstremnimi temperaturami.
  • Vaša izbira operaterja: kamera 4G LTE Starlight podpira vse* operaterje. Ima režo za SIM kartico, tako kot mobilni telefoni.
  • Oglejte si vse podrobnosti v razločnih barvah in 2K: Zagotovite si zmogljivo barvno natančnost v 2K resoluciji kar 24 ur na dan s senzorjem Starlight. Z vidnim poljem 120° boste videli več okolice in tako bolje zaščitili svojo lastnino.
  • Uživajte v večni energiji: Izogibajte se stalnim menjavam baterij z do 3 meseci dolgotrajne baterije. In če namestite eufyCam Solar Panel Charger (ni priložen), vam zahvaljujoč “Forever Power” nikoli več ne bo treba zamenjati baterije.
  • Zmogljiv AI, vrhunska priročnost: Filtrirajte do 95 % lažnih alarmov z vgrajenim AI in prejemajte samo pomembna opozorila. Če je kaj narobe, lahko komunicirate z dvosmernim zvokom ali sledite 4G LTE Starlight kameri z vgrajenim GPS-om.
  • Zagotovite si oddaljeni dostop brez oblaka: Izognite se stroškom v oblaku z vgrajenimi 8 GB lokalnega prostora za shranjevanje in brezplačno preglejte vse svoje posnetke.

Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
EufyCam nadzorne kamere

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več