Računalništvo, telefonija
14.03.2013 11:51

Deli z drugimi:

Share

PRONET programska oprema na voljo preko Si.mobil-ove spletne tržnice Bizstore.si

V letu 2012 je zaživela slovenska spletna tržnica Bizstore.si, v kateri lahko uporabniki izbirajo med različnimi ponudniki poslovnih rešitev.
PRONET programska oprema od marca 2013 na voljo preko Si.mobil-ove spletne tržnice Bizstore.si
PRONET programska oprema od marca 2013 na voljo preko Si.mobil-ove spletne tržnice Bizstore.si

Gre za prvo slovensko tržnico, ki jo nameravajo razviti v največjo spletno tržnico poslovnih rešitev v regiji.

PRONET Kranj na Bizstore.si

V omenjeni spletni tržnici so že na voljo tudi spletne rešitve podjetja PRONET Kranj. Med drugimi lahko najdete spletno rešitev Pro CRM – Upravljanje odnosov s strankami, ePoslovanje – Fakturiranje, računovodstvo in materialno poslovanje, Potne naloge in Knjigo pošte. Preko spletne tržnice poslovnih rešitev je za sobodajalce na voljo rešitev ProGOST – elektronsko vodenje knjige gostov. Rešitev ProGOST je bila v letu 2012 uvrščena v finalni izbor za nagrado EuroCloud Slovenija 2012 v kategoriji “Najboljši primer uporabe storitve v oblaku v gospodarstvu”.

Kako spletna tržnica deluje?
Podjetja se prijavijo v spletno tržnico, izberejo poslovno rešitev in zanjo plačujejo določeno mesečno najemnino. S tem se izognejo praviloma dražjemu nakupu od najema in nimajo dodatnih stroškov za vzdrževanje, nadgrajevanje in licenciranje poslovnih rešitev.

Bizstore.si po navedbah Simobila tudi razširja poslovne priložnosti za razvijalce, saj deluje po načelu odprte prodaje. Razvijalci lahko svoje izdelke enostavno objavijo in prodajajo v spletni tržnici ter tako dosežejo nove poslovne uporabnike.

Poleg konkretne priložnosti za posel in promocije poslovne rešitve Bizstore.si razvijalcem nudi tudi vnaprej izdelan sistem zaračunavanja storitev in metriko podatkov o uporabnikih.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku