Poslovne rešitve
19.10.2009 11:25
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Programska oprema za podporo in delo na daljavo

Spletna komunikacija ISL Online
Spletna komunikacija ISL Online

XLAB d.o.o.

je vodilni slovenski ponudnik visoko tehnoloških rešitev za spletno komunikacijo ISL Online. Ponuja več rešitev, ki omogočajo delo z računalnikom na daljavo. Z uporabo te tehnologije lahko podjetja prihranijo veliko časa in denarja ter postanejo fleksibilnejša, težave se rešujejo veliko hitreje, povečata pa se tudi odzivnost in produktivnost.

Družina izdelkov ISL Online vključuje:

• ISL Light – Podpora strankam na daljavo z enim klikom
Spletna storitev ISL Light omogoča računalniškim strokovnjakom, da se v 30 sekundah povežejo preko interneta z uporabnikom, ki potrebuje pomoč. Ko je povezava vzpostavljena, pridobi strokovnjak vpogled na računalniški zaslon uporabnika ter prevzame nadzor nad njegovo tipkovnico in miško. Na ta način lahko strokovnjak reši uporabnikovo težavo preko interneta oziroma mu svetuje glede uporabe določenega računalniškega programa.
• ISL AlwaysOn – Oddaljen dostop
Podoben program je ISL AlwaysOn, vendar ta omogoča povezovanje z oddaljenim računalnikom, s katerim ne upravlja nihče. Danes v poslu veliko pomeni »biti fleksibilen«, zato je pomembno, če se lahko kadarkoli povežeš s svojim službenim računalnikom in od koderkoli rešuješ poslovne situacije.
• ISL Pronto – Spletni pogovor v živo
Progam lahko podjetja integrirajo na svojo spletno stran in svojim obiskovalcem omogočijo takojšnjo in učinkovito podporo. Iz spletnega pogovora, lahko stranka in svetovalec preideta na avdio in video komunikacijo ter pričneta deliti namizje.
• ISL Groop – spletni sestanki
Mnogokrat na projektu sodelujejo posamezniki, ki so geografsko oddaljeni. Da bi se izognili prepogostim potem in stroškom, se lahko s pomočjo programa kot je ISL Groop, sodelujoči srečajo na spletu. Obenem lahko isti program podjetje uporabi tudi za spletno učenje in webinar-je (spletne seminarje).

Za optimizacijo svojega poslovanja uporablja izdelke ISL Online veliko priznanih slovenskih podjetij in organizacij kot so Gorenje, Halcom, E-uprava, Hidria, DZS, Hermes Softlab, Najdi.si, Datalab in drugi. Slovenski trg pa predstavlja manj kot pet odstotkov vseh prodanih licenc, saj XLAB večinoma prodaja svoje visokotehnološke izdelke podjetjem na trgih Evropske unije, ZDA in Japonske. Kupci izdelkov ISL Online so sicer v glavnem majhna in srednje velika podjetja, a tudi nekatere globalne korporacije kot so na primer japonski avtomobilski proizvajalec Daihatsu Motors, vodilni panevropski ponudnik inovativnih rešitev na področju transporta in logistične industrije, belgijski Teleroute, največja zavarovalnica v Maleziji in jugovzhodni Aziji, Kurnia Insurans, vodilno mednarodno svetovalno podjetje Deloitte itd.

Skupno uporablja izdelke ISL Online 70.000 registriranih uporabnikov iz več kot 150 držav po svetu.


Prijavi napako v članku