Računalništvo, telefonija
26.10.2020 18:33
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Profesionalni električni skiro za najzahtevnejše

Profesionalni električni skuter Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2
Profesionalni električni skuter Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Vsi se strinjamo s tem, da znajo biti prometne konice v mestih neznosne. To pomeni, da za nekajkilometrsko vožnjo lahko potrebujemo tudi eno uro ali več, večino časa od tega pa se porabi za stanje na mestu ali v najboljšem primeru za počasno premikanje. Zaradi tega je pametno imeti električni skiro, saj lahko z njim

po mestu potujemo veliko hitreje. V kolikor je vaša želja, da bi naokoli dirjali s profesionalnim električnim skirojem, je sedaj prav gotovo pravi trenutek za nakup.

Spletni trgovec TomTop je namreč najavil akcijsko prodajo za profesionalni električni skuter Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2. Ta električni skiro se v marsičem razlikuje od cenejših izdelkov. Najprej gre tu izpostaviti lahko, a trdo ohišje iz aluminija, ki ga lahko zložimo ali razstavimo v pičlih treh sekundah. Za brezhibno delovanje je na voljo baterija zmogljivosti 474 vatnih ur in tehnologija Kinetic Energy Recovery System (KERS), ki poskrbi, da se kinetična energija ponovno pretvori v električno, s čimer se posledično podaljša avtonomija vozila. Zato ne preseneča, da potovalna razdalja na papirju znaša kar 45 kilometrov.

Dvojni zavorni sistem EABS poskrbi, da največja dolžina zaviranja z električnim skirojem Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 znaša zgolj 11 metrov. Tu najdemo še klasični »zvonec« za opozarjanje udeležencev v prometu in LED luči. Na voljo sta seveda še brezžična povezava Bluetooth in namenska aplikacija, preko katere lahko spremljamo tako hitrost skuterja kot napolnjenost baterije.

Spletni trgovec TomTop profesionalni električni skiro Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 trži na TEJ POVEYAVI. Tu so na voljo tudi podrobnejši podatki o nadvse zanimivem električnem vozilu. Čeprav je zanj treba odšteti 552,49 evrov, je to precej manj od drugih električnih skirojev s podobnimi karakteristikami. Pri tem velja še omeniti, da bo električni skiro Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 odposlan iz skladišča v Evropski uniji, kar posledično pomeni, da ne boste plačali carinskih dajatev in pristojbin. Stroški pošiljanja so povsem brezplačni.


Prijavi napako v članku