Računalništvo, telefonija
21.03.2011 16:49

Deli z drugimi:

Share

ProCredit banka s Halcomovo rešitvijo Hal E-Bank/WEB SME

Od decembra 2010 dalje je v ProCredit banki v Srbiji na voljo Halcomova rešitev Hal E-Bank/WEB SME, ki je namenjena malim in srednje velikim podjetjem ter podjetnikom.
ProCredit banka s Halcomovo rešitvijo Hal E-Bank/WEB SME
ProCredit banka s Halcomovo rešitvijo Hal E-Bank/WEB SME

Aplikacija Hal E-Bank/WWB SME je enostavna za namestitev in uporabo, saj omogoča preprosto uporabo osnovnih funkcij, kot so preverjanje stanja, pregled transakcij, pregled izpiskov in tiskanje, priprava in pošiljanje naloga za prenos. Storitev Hal E-Bank/WEB SME združuje vse funkcionalnosti, ki jih potrebujejo podjetniki, ter nudi dodatno mobilnost, saj potrebujete za njeno uporabo le ključ USB in računalnik z dostopom do interneta.

ProCredit banka, ki je del bančne skupine ProCredit Group z 21 finančnimi institucijami, ki delujejo na treh celinah (v Evropi, Afriki in Latinski Ameriki), že od leta 2006 svojim klientom (pravnim osebam) ponuja elektronsko poslovanje prek Hal E-Bank. Ker je sodelovanje med banko in Halcomom zelo uspešno, so se leta 2010 v ProCredit banki odločili za uvedbo spletne aplikacije Hal E-Bank/WEB SME. Tako namestitev kot tudi uporaba aplikacije za spletno bančništvo sta za končne uporabnike zelo preprosti, poleg tega pa jim rešitev zagotavlja visoko tehnično varnost, mobilnost in ugodno ceno. ProCredit banka je poskrbela za usposabljanje bančnih uslužbencev, da bodo bodočim uporabnikom nudili vse potrebne informacije, prav tako pa so rešitev predstavljali v svojih poslovalnicah, kjer so potencialne uporabnike seznanjali z uporabo aplikacije. To je pri uporabnikih vzbudilo veliko zanimanja in že v prvem mesecu je banka pridobila 100 novih uporabnikov spletne rešitve Hal E-Bank/WEB SME.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HALCOM d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri HALCOM d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HALCOM d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku