Računalništvo, telefonija
04.03.2019 12:17
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Privoščite svojemu telefonu 128 GB micro SD kartico za dobrih 20 evrov

128 GB micro SD kartica za dobrih 20 evrov!
128 GB micro SD kartica za dobrih 20 evrov!

Prostora za shranjevanje na pametnih mobilnih telefonih ni nikoli dovolj. Mobilne naprave so postale zelo zmogljive in večopravilne, tako da jih lahko vse bolj primerjamo z osebnimi računalniki. Temu primerno imamo na njih shranjenih ogromno podatkov, velike količine glasbe, da ne govorimo o več sto ali več tisoč slikah, ob katerih nam hitro začne primanjkovati prostora.

V spletni trgovini Cafago na povezavi https://www.cafago.com/en/p-c5869bl-128.html?aid=novice lahko micro SD kartico kapacitete 128 gigabajtov za svoj pametni mobilni telefon do konca meseca marca kupite za le 20,82 evra, a le z vnosom kode za popust: CC5869. Poštnina zanjo je brezplačna (free shipping).

Pomnilniška kartica kapacitete 128 gigabajtov je odporna na vodo, ekstremno visoke in nizke temperature ter tresljaje. Omenjena kartica je tipa Class 10 in omogoča hitro neprekinjeno fotografiranje. Prav tako nudi podporo snemanju video posnetkov v Full HD in predvajanju posnetkov visoke ločljivosti. Zaradi teh lastnosti je ta pomnilniška kartica primerna za pametne mobilne telefone in tablice ter zmogljive digitalne fotoaparate.

Več informacij o pomnilniški kartici je na voljo na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-c5869bl-128.html?aid=novice. Prek nje lahko tudi opravimo nakup.


Prijavi napako v članku