Računalništvo, telefonija
15.11.2019 06:30

Deli z drugimi:

Share

Priročne Bluetooth slušalke za manj kot 11 evrov

Poceni a nadvse uporabne brezžične slušalke Ebay TWS-Air3 Stereo.
Poceni a nadvse uporabne brezžične slušalke Ebay TWS-Air3 Stereo.

Trend ušesnih slušalk Bluetooth se krepi, saj je brezžično povezovanje precej bolj praktično od tistega s kabli. Kablov in klasičnih 3,5 milimetrskih priključkov je vse manj, miniaturne brezžične slušalke pa med uporabniki postajajo iz dneva v dan bolj priljubljene. Poleg tega so postale že tako poceni, da si jih lahko privošči že praktično vsak. Vsaj to drži za brezžične ušesne slušalke TWS-Air3 Stereo, ki jih lahko na spletnem portalu Ebay kupimo že za 10,99 evrov.

Čeprav je za ušesne brezžične slušalke TWS-Air3 Stereo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/233401999980 treba odšteti le dobrih 10,99 evrov, smo prepričani, da boste z njimi več kot zadovoljni. Te so namreč izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave Bluetooth 5.0 nudijo zelo močan in stabilen signal, ki ima doseg deset metrov. Poleg tega so še peresno lahke, ergonomsko oblikovane in udobne za nošenje.

Napolnjena baterija zadošča za do štiri ure neprekinjenega delovanja, polnimo pa jih lahko s polnilno škatlico, kamor jih ob neuporabi tudi pospravimo. Polnjenje traja okoli dve uri. Novost je seveda združljiva z bogato paleto naprav, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth, vključno s pametnimi mobilnimi telefoni iOS, Android, tabličnimi računalniki, prenosniki in drugimi napravami. Več o samem izdelku pa je na voljo na povezavi https://www.ebay.com/itm/233401999980.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku