Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
14.10.2022 14:51

Deli z drugimi:

Share

Priročen večfunkcijski razdelilnik za manj kot 30 evrov

Vam primanjkuje vtičnic? Bi morda radi, da ima vaš podaljšek ali razdelilnik še kakšno dodatno funkcijo? Potem smo za vas našli idealen izdelek. TUKAJ si lahko ogledate priročen večfunkcijski razdelilnik v obliki stolpa, ki ga lahko v tem trenutku dobite za neverjetnih 29,79 €. Poglejmo si, kaj boste dobili za ta denar.

Večfunkcijski razdelilnik: ključne lastnosti

Razdelilnik ima kar 12 dodatnih vtičnic. Obenem ima vgrajeno funkcijo prenapetostne zaščite z napajalnim kablom dolžine 180 centimetrov, ki zagotavlja skupno izhodno moč 2500 W.

Stikalo za vklop/izklop omogoča nadzor AC vtičnic in USB priključkov (kar 4 jih boste imeli na voljo). Drsni pokrovi pa bodo poskrbeli, da je naprava varna za uporabo tudi ob prisotnosti otrok in hišnih ljubljenčkov.

Večfunkcijski razdelilnik ima ohišje, odporno na ogenj. V izdelavo je bil vključen še fosforjev bron, ki poskrbi za vrhunsko kakovost in obstojnost razdelilnika. Zaradi moderne oblike lahko razdelilnik postavite kamorkoli in ne bo preveč izstopal.

Razdelilnik ima vse potrebne zaščitne funkcije: prenapetostna zaščita varuje priključene naprave pred sunki napetosti, kratkim stikom in slabim kontaktom.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam razdelilnik pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več