Telefoni
08.09.2012 19:20
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja Samsung Galaxy Note 2 za dve SIM kartici

Novi Galaxy Note 2 združuje zmogljivost, uporabnost in eleganco.
Novi Galaxy Note 2 združuje zmogljivost, uporabnost in eleganco.

Uporabnikom storitev mobilne telefonije bo kmalu na voljo težko pričakovani mobilnik Galaxy Note 2. Ta je dovolj kompakten, da ga lahko držimo v eni roki in hkrati dovolj velik, da lahko na njem brez težav opravljamo vsakodnevna opravila, kot so deskanje po svetovnem spletu, prebiranje elektronske pošte, pisanje sporočil in podobno. Nedavni testi zmogljivosti so za nameček še pokazali, da je pametni mobilni telefon Galaxy Note 2 celo zmogljivejši od supermobilnika Galaxy S3.

Nova različica mobilnik Galaxy Note 2 bo za kupce še privlačnejša. Ta namreč omogoča sočasno uporabo dveh telefonskih kartic SIM. Vanj je mogoče vstaviti eno klasično kartico SIM in eno microSIM. Na ta način bomo lahko en aparat uporabljali tako za delo kot za zasebno življenje. Poleg tega bomo lahko z uporabo kartic dveh ponudnikov mobilnih storitev privarčevali zajetne kupe denarja. Mobilnik Galaxy Note 2 ima seveda na voljo še režo, namenjeno pomnilniškim karticam microSD.

Strojna oprema nove različice mobilnika Galaxy Note 2 je enaka predhodniku. To pomeni, da je opremljen s štirijedrnim procesorjem Exynos frekvence 1,6 gigaherca in pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov. Za prikazovanje slik uporablja 5,5-palčni oziroma 14-centimetrski Super AMOLED zaslon ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk. Piko na i dajeta mobilni operacijski sistem Android 4.1 Jelly Bean in pisalo S-Pen. Galaxy Note 2 za dve kartici SIM bo naprodaj v oktobru. Kdaj bo tržno zanimiv mobilnik na voljo pri nas, žal še ni znano.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku