Računalništvo, telefonija
21.05.2016 10:08
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja Me2 – nov slovenski mobilni operater

Prihaja Me2 – nov slovenski mobilni operater
Prihaja Me2 – nov slovenski mobilni operater

V ponedeljek bo na trg mobilne telefonije vstopilo velenjsko podjetje Mega M, ki bo z najnovejšim produktom, znamko Me2, ciljalo predvsem na uporabnike, katerim predstavlja glavno skrb velika količina prenosa podatkov. Zastavljeni cilji podjetja so 10.000 uporabnikov v prvem letu in 50.000 v treh letih poslovanja.


Mega M je vodilno podjetje na področju zlivanja sodobnih telekomunikacij, govornih in podatkovnih komunikacij, procesa, ki vodi v novo obdobje medosebnega komuniciranja. Mega M je podjetje v privatni lasti, ustanovljeno leta 2002, s sedežem v Velenju in poslovnimi enotami v Veliki Britaniji, Združenih arabskih emiratih, Hrvaški, Madžarski in Avstriji. V podjetju so prepričani, da imajo trenutno najboljšo ponudbo, saj imajo najboljše cene za prenos podatkov, za kar pa naj bi bila ključna kvaliteta omrežja.


V začetku bo uporabnikom na voljo 6 paketov mobilne telefonije, pri čemer bo eden namenjen ekskluzivno turistom. V podjetju še zatrjujejo, da sledijo mladim, mladim po srcu in vsem, ki gredo v korak s časom. V začetku bo sklenitev oz. naročilo paketov možna le preko spleta, čez čas pa v podjetju Mega M načrtujejo tudi izgradnjo fizičnih poslovalnic. Brata Meže, ki sta ustanovitelja podjetja, sta za portal Delo napovedala, da se bo Mega M v petih letih z enakim konceptom širil na pet tujih trgov – tudi v Severni Afriki, ki se telekomunikacijsko odpira in je zelo perspektivna.Prijavi napako v članku