Telefoni
11.12.2014 09:11

Deli z drugimi:

Share

Prestižni Android za 6.000 dolarjev!

Pametni mobilni telefon Lamborghini Tauri 88 se ponaša z zmogljivo strojno opremo, izjemno kakovostjo izdelave in pričakovano nadvse visoko ceno.
Pametni mobilni telefon Lamborghini Tauri 88 se ponaša z zmogljivo strojno opremo, izjemno kakovostjo izdelave in pričakovano nadvse visoko ceno.

V Računalniške novice zopet prinašamo malo razkošja. Tokrat je zanj poskrbel italijanski proizvajalec dih jemajočih in pregrešno dragih avtomobilov Lamborghini. Ta je v okviru svoje blagovnem znamke predstavil novi pametni mobilni telefon Android, ki se ponaša z zmogljivo strojno opremo, izjemno kakovostjo izdelave in pričakovano nadvse visoko ceno. Za nakup pametnega mobilnega telefona Lamborghini Tauri 88, ki bo na voljo konec decembra, bo namreč onkraj luže potrebno odšteti kar preračunanih 4.840 evrov.

Pametni mobilni telefon Lamborghini Tauri 88 uporabnikov vsaj zlahka ne bo pustil na cedilu, saj je opremljen z relativno zmogljivo strojno opremo. Inženirji so namreč v prestižno ohišje modne oblike vgradili 4-jedrni procesor Snapdragon 801, sistemski pomnilnik kapacitete treh gigabajtov in vgrajeni pomnilnik s 64 gigabajti sistemskega pomnilnika z možnostjo razširitve preko pomnilniške kartice microSD. Za izris slik je na voljo 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, za zajem fotografij in opravljanje videokonferenc pa sta na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 20 milijonov točk in spletna kamera ločljivosti osem milijonov točk.

Na vgrajenem pomnilniku pametnega mobilnega telefona Lamborghini Tauri 88 je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.4 KitKat, dovoljšnjo mero avtonomije pa zagotavlja baterija kapacitete 3.400 (mili) amper ur. Ohišje novinca je izdelano iz kovine in usnja, na voljo pa je v črni, modri, rdeči, oranžni in rjavi barvi.


Prijavi napako v članku