Telefoni
20.01.2014 13:11

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni HTC One v mesecu marcu?

Zanesenjaki spletnega portala Bloomberg so prepričani, da bo podjetje HTC že konec marca razkrilo dostojnega naslednika izjemno priljubljenega mobilnika One. Novost naj bi na račun zmogljive strojne opreme zlahka navdušila tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike.
HTC One 2 naj bi priljubljeni mobilnik One nasledil še pred pričetkom pomladi.
HTC One 2 naj bi priljubljeni mobilnik One nasledil še pred pričetkom pomladi.

Kot vse kaže bo mesec marec za uporabnike storitev mobilne telefonije še posebno vroč. Medtem ko naj bi Nokia predstavila svoj prvi pametni mobilni telefon s predelanim mobilnim operacijskim sistemom Android (http://bit.ly/Nokia-And), naj bi podjetje HTC razkrilo dostojnega naslednika izjemno priljubljenega mobilnika One. Novost se bo po vsej verjetnosti tržila pod blagovno znamko One ali One+, zmogljiva strojna oprema pa naj bi navdušila tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike.

Zanesenjaki spletnega portala Bloomberg so prepričani, da bo novi pametni mobilni telefon podjetja HTC opremljen z digitalnim fotoaparatom z dvema slikovnima tipaloma, ki naj bi omogočala zajem izjemno kakovostnih fotografij in videoposnetkov. Novi paradni konj telefonskega giganta naj bi bil opremljen še s kakovostnim 5-palčnim (12,7-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk (gostota 468 točk na palec), zmogljivim 4-jedrnim procesorjem Snapdragon 805 in dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika.

Na vgrajenem pomnilniku novega mobilnika HTC bo nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.4.2 KitKat z grafičnim vmesnikom HTC Sense 6.0, medtem ko naj bi bilo kovinsko ohišje iz aluminija odporno na padce in udarce. Pametni mobilni telefon HTC One ali One+ naj bi na prodajne police trgovin širom sveta prispel še pred poletjem.


Prijavi napako v članku