Računalništvo, telefonija
07.03.2012 19:43
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Notesnik za poslovne uporabnike, ki so veliko na poti

Nov, hiter, lep in posebej eleganten prenosnik Sony VAIO SB je že na voljo v Sloveniji.
Notesnik za poslovne uporabnike, ki so veliko na poti
Notesnik za poslovne uporabnike, ki so veliko na poti

Na naše tržišče so prispeli novi poslovni modeli Sony VAIO prenosnikov serije SB, ki poleg številnih osveženih tehničnih lastnosti omogočajo tako prenosljivost kot zmogljivost hkrati. Zaradi potresa na Japonskem so proizvodne obrate preselili na Kitajsko, kjer sedaj izdelujejo modele za poslovne uporabnike. Tehnološka novost je dvojna grafična kartica, kar omogoča preklapljanje glede na namembnost uporabe.

Da je pa poleg hitrosti, kakovostne izdelave in inovativnih tehničnih rešitev pomembna tudi modna osveščenost, se vidi na pisani paleti ohišij, ki so pri seriji SR na voljo v črni, beli in vijolično-modri barvni kombinaciji.

Sony Vaio SB omogoča uporabnikom, da izbirajo med najnovejšo generacijo procesorjev Intel i3, i5 ali i7 in do največ 8 GB DDR III pomnilnika. Dodatno udobje omogoča Blu-ray optični pogon, 3D Blu-ray predvajanje in prikaz na eksternem zaslonu prek povezave HDMI. Z vgrajeno podporo za Wireless LAN, integrirano programsko opremo Sony, 9-celično baterijo, ki lahko zdrži do 7 ur dela, spletno kamero ter operacijskim sistemom Windows 7 Home Premium ali Professional, bo nova serija SB prenosnikov bržkone odlična izbira za zahtevnega uporabnika. Cenovni razpon modelov SB je od 899 do 1499 eur z DDV. Ob dokupu debelejše baterije pa lahko dosežete tudi avtonomijo do 14 ur.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku