Računalništvo, telefonija
28.12.2020 07:43

Deli z drugimi:

Share

Prenosnik, ki bo postal vaš najboljši prijatelj

.. Prenosni računalniki so danes morda bolj pomembni kot kadar koli prej, saj so mnogi zaradi službenih obveznosti nekako razdeljeni med delovnim mestom in domačo pisarno ..
Prenosnik, ki bo postal vaš najboljši prijatelj
Prenosnik, ki bo postal vaš najboljši prijatelj

Dober prenosni računalnik je ključno orodje za marsikoga. V uvodu smo omenili zgolj enega od primerov, ki pa je trenutno še kako aktualen. V resnici je prenosni računalnik pomemben kos opreme za vse, ki računalnik potrebujejo zdaj tu, zdaj tam, pa tudi na primer za tiste, ki doma ne najdejo dovolj prostora za namizni računalnik ali so zgolj vajeni fleksibilnosti in dela vsepovsod.

Za vse omenjene je Fujitsu LIFEBOOK A3510 zagotovo naprava, v katero se velja zagledati in jo preizkusiti. Pravzaprav poti nazaj niti ni, saj vam bo s svojimi lastnostmi in všečnimi oblikovnimi potezami zlezel pod kožo.

Zaslon, ki se ne blešči

Fujitsu prenosnik LIFEBOOK A3510 je vaš idealen partner za vsak dan. Zagotovo se sprašujete, zakaj? Razlogov je kar nekaj. Prenosni računalnik Fujitsu LIFEBOOK A3510 zagotavlja ravno pravo ravnovesje bistvenih poslovnih značilnosti, ki jih mora imeti prenosnik. Ponuja tanek in lahek dizajn za vsakodnevne računalniške izzive doma ali v pisarni. Njegov 39,6-centimetrski oziroma 15,6-palčni zaslon HD in FHD s funkcijo proti bleščanju ponuja udoben pregled vsakodnevnih rutin. Združuje profesionalni videz z izboljšano odpornostjo na praske, tako da mu tudi ob prenašanju sem pa tja kakšen blažji udarec ne bo prišel do živega. Tipkovnica je opremljena s številčnico skrajno desno, tako da je priročen vnos številčnih podatkov zagotovljen. Tako vam ne bo treba številk nerodno iskati v horizontalni razporeditvi nad tipkovnico.

Zmogljiv in z bogato paleto vmesnikov

Oglejmo si še nekatera pomembna dejstva o prenosniku Fujitsu LIFEBOOK A3510.

Kot vaš vsakodnevni partner je idealen, ker se v njem skrivata 10. generacija procesorja Intel Core i5 in sistemski pomnilnik DDR4. Lahko si omislite 4GB, 8GB ali celo 16GB sistemskega pomnilnika oziroma RAM-a. Tudi sama kapaciteta diska oziroma prostor na njem je odvisen od potreb uporabnika, ki si lahko omisli 256GB prostora, 512GB ali že kar zajeten 1TB.

Opremljen je z bogato paleto vmesnikov. Tako se z lahkoto povežete z zunanjim monitorjem, omrežjem ali vašimi priljubljenimi slušalkami. Reža za SD kartico omogoča razširitev prostora za shranjevanje podatkov ali preprosto prenos podatkov in slik iz zunanjega medija na prenosni računalnik. Da vam ne bo zmanjkalo različnih možnosti, je LIFEBOOK A3510 opremljen tudi s HDMI vhodom ter LAN in avdio vmesnikom. Seveda ne smejo manjkati niti USB vhodi – omenjeni prenosnik ima štiri, in sicer enega USB-C in tri USB-A vhode.

Vsi vemo, da je danes varnost izrednega pomena, saj nepridipravi bolj kot kadar koli prej prežijo nad podatki uporabnikov, ki niso dovolj pozorni ali pa na varnost shranjenih podatkov preprosto pozabijo. Pomembno je torej, da svoje podatke zaščitite pred virusi in ostalimi varnostnimi grožnjami. To vam pri omenjenem prenosniku zagotavljata vgrajeni funkcionalnosti BIOS in TPM 2.0 (Intel Platform Trust Technology).

Prenosnik odlikuje tehnologija Intel Wireless Display, Bluetooth 5.0 in nizka poraba energije. Vse to boste občutili pri daljši avtonomiji prenosnega računalnika, ko le-ta ne bo priklopljen na elektriko.

Vedno ga boste lahko imeli s seboj

Kot se sodobi, ima Fujitsujev LIFEBOOK A3510 vgrajen mikrofon in kamero, tako da vam ob pripravi na video konferenco ne bo treba bezljati po pisarni oziroma domu in besno iskati opremo, ki jo za to potrebujete. Prenosnik ima tako rekoč vse, kar od njega pričakujete.

Že narava prenosnikov je takšna, da so prenosni. Zato podatka o njihovi teži in debelini navadno nista zanemarljiva. No, pa poglejmo: slaba 2 kilograma in debelina 23,9 milimetra. Ni najlažji prenosnik, ki smo ga spoznali, a dovolj lahek in tanek, da ga boste z lahkoto, veseljem, in če hočete s ponosom nosili naokrog. In kar je je najbolj pomembno: pri Fujitsuju so prepričani, da vam do dobro in dolgo služil.

Več na: si.ingrammicro.eu


Prijavi napako v članku