Telefoni
05.11.2016 08:11
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije draži svoje pakete

Telekom načrtuje 50 milijonov evrov dobička
Telekom načrtuje 50 milijonov evrov dobička

Če uporabljate storitve mobilne telefonije družbe Telekom Slovenije je dobro vedeti, za koliko vas bo v mesecu decembru podražitev paketov dejansko udarila po žepu. Paketom se bo cena spremenila za en evro (z DDV). Za 95 centov (z DDV) pa se bo spremenila cena pri naročniških paketnih Internet Itak in SIM 2 Brezskrbni. Mesečna naročnina se ne bo spremenila le za pakete Drugo številko, Enotni paket in Telemetrijo.

Ker bo družba Telekom Slovenije ceno naročniškim razmerjem spremenila enostransko, bodo lahko tisti naročniki, ki se spremenjenimi pogoji ne strinjajo, od naročniške pogodbe lahko odstopilo do 30. 11. 2016, in sicer brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. Pri tem se je potrebno zavedati, da enostranska sprememba naročniškega razmerja ne vpliva na zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter na pogodbeno dogovorjene obveznosti, ki so jih naročniki kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžni izpolniti. Na primer, naročniki so kljub odstopu dolžni plačati zapadle neporavnane račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave.

Tistim, ki so prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave, Telekom Slovenije ponuja dve možnosti. Da prejeto terminalsko opremo obdržijo in Telekomu Slovenije povrnejo znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali da prejeto terminalsko opremo vrnejo Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ter plačajo uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim vrne kupnino.

Dodatne informacije so na voljo na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačni telefonski številki 080 8000 ali 041 700 700.


Prijavi napako v članku