Računalništvo, telefonija
10.11.2020 17:23
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Posodobljeni 3D tiskalnik Anet A8 Plus po izjemno ugodni ceni

3D tiskalnik Anet A8 Plus za nizko ceno ponuja izjemno veliko!
3D tiskalnik Anet A8 Plus za nizko ceno ponuja izjemno veliko!

Sodobni tridimenzionalni tiskalniki so vse bolj priljubljeni med domačimi uporabniki. Omogočajo enostavno in hitro izdelavo izdelka zgolj na osnovi računalniškega modela. Predmete lahko tiskamo z uporabo plastičnih mas ali kovin. 3D tiskalniki navadno niso ravno poceni igrače, a zdaj si lahko za zmerno ceno že privoščite čisto svojega. Če torej za 3D tiskalnik niste pripravljeni odšteti veliko denarja, smo v spletni trgovini TomTop našli takšnega, ki za malo denarja ponuja veliko.

Gre za posodobljeni 3D tiskalnik Anet A8 Plus, za katerega bomo na TEJ SPLETNI POVEZAVI odšteli zgolj 134,29 evrov. Tu gre za zalo nizko ceno, če upoštevamo dejstvo, da je tridimenzionalni tiskalnik Anet A8 Plus uporaben, visokokakovosten in zmogljiv. Tiskalnik sicer moramo pred prvo uporabo sami sestaviti, a nič zato, saj ta podpira bogato paleto materialov, tiskalna plošča pa meri 300x300x350 milimetrov. Tridimenzionalni tiskalnik lahko seveda priključimo na prenosne in namizne računalnike, ki imajo nameščen operacijski sistem Windows, MacOS ali Linux.

Velja še omeniti, da bomo posodobljeni 3D tiskalnik Anet A8 Plus, ki je naprodaj za 134,29 evrov na TEJ SPLETNI POVEZAVI, prejeli iz skladišča v Evropi, kar pomeni, da zanj ne bomo plačali carinskih in drugih dajatev. Ker pa akcija traja le do razprodaje zalog, z njegovim nakupom vsekakor ne gre odlašati. Pri tem si velja še ogledati drugo ponudbo spletne prodajalne TomTop, ki je na voljo na spletni povezavi https://deal.tomtop.com/activity/11ShoppingCarnival.html?aid=SL&mid=10000041682.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku