Računalništvo, telefonija
31.12.2013 07:15

Deli z drugimi:

Share

Prenosna POS in A4 registrska blagajna Simple Shop

Predstavljamo vam cenovno ugodno rešitev za izdajanje računov preko POS in A4 tiskalnikov za vse vrste storitvenih dejavnosti.
Tablični računalnik in Simple Shop * Blagajna ZnD (celozaslonsko)
Tablični računalnik in Simple Shop * Blagajna ZnD (celozaslonsko)

Po dolgoletni uporabi in ukinitvi paragonskih blokov v Republiki Sloveniji je razvojno usmerjeno podjetje pripravilo cenovno zelo ugoden paket poslovne programske opreme za izdajanje računov, vstopnic, ipd.. na izpisku formata POS (60 – 80mm) ter ali istočasno A4 formatu (tekstovni, grafični način).

Prednost predstavljenega paketa “novodobni” je v raznovrstnosti cenovno ugodne ponudbe. Ponudba zaobsega tako možnost najema ali nakupa programske opreme. Prednost cenovno ugodne najemne pogodbe je da se po izteku 12 mesecev brezplačno pridobi polno delujočo programsko opremo Simple Shop. V primeru takojšnjega nakupa licencirane programske opreme pa v zameno pridobite brezplačne posodobitve brez časovne vezave.
Strojna oprema za prenosne ali stacionarne potrebe izdajanja POS (point-of-sale) računov je na voljo na spletni trgovini vse-za-blagajne.si, ob istočasnem nakupu paketa “novodobni” pa si lahko pridobite tudi brezplačno pogodbo o vzdrževanju strojne opreme.

Programska oprema Simple Shop ponuja raznovrstno rabo vse v enem paket. Z programom lahko brez težav izdajate račune na zaslon na dotik, kateri je najpogosteje uporabljen v tržnicah, pekarnah, frizerskih salonih, šiviljstvu, cvetličarstvu, dimnikarstvu, kmetijskih dejavnostih ter tabličnih računalnikih. Za potrebe hitre izdaje računov je na voljo inovativna, po izgledu DOS vnosna forma Veselica (tipkovnica), katera se uporablja za raznovrstne prireditve, kjer so potrebe postrežbe izjemno velike (šank, veselica, koncerti, prenosni in statični dogodki). Zanimivost tega dela je hitro in enostavno izdajanje računov (po potrebni več tiskalnikov v uporabi hkrati) na POS tiskalnik preko tipkovnice (brez potrebe po miški) z ukazi, kot so bili v času, ko je kraljeval DOS operacijski sistem.
Za večje sisteme programska oprema omogoča uporabo RFID (NFC) strojne opreme za potrebe predplačniškega / poplačniškega sistema plačevanja, vnaprejšnega naročanja menija malice za naslednji dan, kar je najpogostejša uporaba pri menzah, jedilnicah in drugih sorodnih dejavnostih.
Ideja, da program brez težav deluje na kateremkoli prenosnem mediju (USB spominski ključek, flash kartica, prenosni trdi disk), katerega po potrebi vstavite v računalnik ko želite izdati račun je kratkomalo odlična. S tem uporabnik pridobi varnost podatkov (v nasprotju z oblačno storitvijo), ne potrebuje internetne povezave, podatki pa so vedno pri roki oziroma dostopni.

Da bi bila zadeva še bolj zanimiva pa program ponuja tudi nekaj nadvse zanimivih in uporabnih brezplačnih dodatkov, ki so brezplačno na voljo v DEMO verziji na uradni spletni strani programske opreme Simple Shop.
Seznam dodatkov:
Izračun DDV, Preverba kreditne kartice, E-poštar (množično pošiljanje e-pošte), E-poštna orodja (urejanje množične e-poštne baze), Generator črtne kode, Generator gesla, Kriptirnik (zaščita datotek) ter večno zanimiv UPN obrazec


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ZION d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ZION d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ZION d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več