Telefoni
10.12.2009 12:11

Deli z drugimi:

Share

Popotniška Nokia 2710 Navigation Edition

Cena nove Nokie bo pritegnila marsikaterega kupca.
Cena nove Nokie bo pritegnila marsikaterega kupca.

Gigant mobilne telefonije Nokia je za vse tiste, ki radi potujete, pripravil nov mobilnik 2710 Navigation Edition, ki bo zadovoljil navigacijske potrebe uporabnikov. Ob prihodu na trg bo to najcenejši Nokiin mobilnik, ki bo podpiral Nokia Maps ter glasovno GPS navigacijo.

Vsi navdušenci nad velikimi zasloni pri mobilnikih verjetno ne boste navdušeni nad zgolj 2,2-inčnim QVGA zaslonom Nokie 2710 Navigation Edition. Ker torej ne gre za multimedijski mobilnik, ne preseneča tudi dejstvo, da je njegov fotoaparat zmožen prikazati samo 2 milijona točk. Bo pa marsikdo vesel njegovega radijskega stereo FM sprejemnika z RDS-om (Radio Data System), ki se ga bo dalo poslušati tudi preko slušalk, ki jih bomo vklopili v 3,5-mm vtič. Ob nakupu Nokie 2710 Navigation Edition bo uporabnik dobil tudi 2GB veliko microSD kartico, ki jo bo lahko kasneje tudi zamenjal z novo velikosti do 16GB.

Nova Nokia 2710 Navigation Edition bo prišla na trg v drugi četrtini leta 2010, kupiti pa se jo bo dalo za samo 110 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku