Operacijski sistemi
28.06.2012 16:25
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Popolni Google Chrome za Android

Mobilni brskalnik Google Chrome za Android je hiter, varen in enostaven za uporabo!
Mobilni brskalnik Google Chrome za Android je hiter, varen in enostaven za uporabo!

Google je s polno močjo ogovoril na nedavno prestavitev hitrega in zmogljivega Firefoxa za Android. Njegovi programerji so namreč najavili razpoložljivost prve končne različice mobilnega spletne brskalnika Chrome za Android. Ta je že na voljo za prenos na spletnem naslovu http://goo.gl/tjfN3 (različica 18.0.1025123) in je namenjen uporabnikom mobilnih naprav Android, ki imajo nameščen operacijski sitem Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Prva končna različica brskalnika Google Chrome za Android se lahko pobaha z bogato paleto izjemno uporabnih funkcionalnosti. Ta na primer omogoča prenos datotek neposredno na pomnilnik mobilne naprave in v polni meri podpira spletna standarda CTL (Complex Text Layout) in RTL(Right to Left). Poleg tega omogoča predvajanje visokoločljivih videoposnetkov neposredno v izvorni spletni aplikaciji YouTube. Tu seveda ne gre spregledati polne podpore za samodejno predlaganje ključnih besed v domačem jeziku.

Googlovi programerji so končni različici brskalnika Google Chrome za Android znatno izboljšali stabilnost delovanja in varnost. Novost je za nameček še hitrejša in zmogljivejša od predhodnika. Programerji so tu odpravili večino programskih hroščev. Seznam poznanih težav z mobilnim brskalnikom Google Chrome se nagaja na naslovu http://goo.gl/uXRNq. Za vse Google Chroma željne prilagamo namestitveno povezavo http://goo.gl/tjfN3 in QR kodo. Pa veliko brezskrbnih in hitrih deskanj vam želimo!

Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Prijavi napako v članku