Dodatki za računalnike
28.07.2009 12:15

Deli z drugimi:

Share

Polnjenje na vsakem koraku

Belkin Dual USB polnilec
Belkin Dual USB polnilec

Poslovni popotniki so lačni energije. Elektrika in še enkrat elektrika. Pametni telefoni, žepni projektorji, medijski predvajalniki in ostale mobilne naprave iz poslovnih žepov dan danes zahtevajo električni napoj dejansko na vsakem koraku. Tako je dober avto polnilnik praktično nuja.

30 dolarjev vreden Belkin-ov Dual Auto polnilnik za iPhone in iPod je skoraj popolna rešitev za polnjenje na poslovni poti. In ne pustite, da vas ime zavede; dvojna USB vrata niso na noben način izključno Apple-ove narave, čeprav naprava vključuje iPhone / iPod polnilni kabel. S tem priročnim polnilcem boste tako lahko polnili vsako USB napravo.

Če ste v naglici, lahko vaš telefon enostavno priključite na označen priključek za hitro polnjenje. Sekundarne naprave priključene na normalno polnjenje pri tem ne bodo doživele nikakršnega handikapa. In še nasvet: Hitro polnjenje povzroči motnje če vaš iPod prikključite med predvajanjem glasbe, zato v takšnih situacijah raje uporabite standardna vrata.

Belkin-ov Dual Auto polnilnik bo uspešno napajal vaš mobilnik in iPod hkrati, kjerkoli že boste. Njegova vitka in kompaktna oblika bo zelo priročna za transport, saj bo dodala le nekaj dodatnih milimetrov v vaši potovalni torbi.

Vas zanima več iz te teme?
Belkin

Prijavi napako v članku