Igre
18.05.2010 17:33

Deli z drugimi:

Share

Pogled v prihodnost Call of Duty iger

Pogled v prihodnost Call of Duty iger
Pogled v prihodnost Call of Duty iger

Zadnje čase se zdi kot, da se celoten igričarski svet vrti okoli iger Call of Duty. Sprva smo poslušali kako odlično se prodaja Modern Warfare 2, kasneje okoli dogajanj med studiem Infinity Ward in založnikom Activision, zadnje čase, pa je slednji bil zaposlen z registriranjem novih domen za (morebitne) bodoče Call of Duty naslove.

In založnik je bil zelo zaposlen z registriranjem teh domen. Prejšnji torek so namreč registrirali domene callofdutyfuturewarfare.com, callofdutyfuturewarfare2.com in callofdutyfuturewarfare3.com, katere imena so pokazala, da se Call of Duty premika tudi na bojišča v prihodnost. Prav tako so bile registrirane tudi spacewarfare2.com, spacewarfare3.com, secretwarfare2.com, secretwarfare3.com, Advancedwarfare2.com in advancedwarfare3.com domene.

Seveda registriranje vseh zgoraj naštetih domen še ne pomeni, da bodo le-te ugledale luč sveta, vendar vseeno pokažejo, da bo prihodnost Call of Duty sage pestra, sploh če se naslonimo ob dejstvo, da so trenutno kar štiri različne Call of Duty igre v izdelavi.

Kateri podnaslov bo nosila igra po Call of Duty: Black Ops še ni znano, toda kot vidite, na voljo je veliko prostora za ustvarjanje.


Prijavi napako v članku