Računalništvo, telefonija
14.10.2009 07:00
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Podjetje S&T Slovenija dobitnik nagrade »Naj e-projekt 2009«

S&T Slovenija in njihovi strokovnjaki svetujejo in organizirajo različna izobraževanja v obliki seminarjev, tečajev in delavnic z več kot 20 različnih področij.
S&T Slovenija in njihovi strokovnjaki svetujejo in organizirajo različna izobraževanja v obliki seminarjev, tečajev in delavnic z več kot 20 različnih področij.

Podjetje S&T Slovenija je prejelo nagrado za najuspešnejši e-projekt na področju informatizacije poslovnih procesov. Nagrado podeljuje Združenje za informatiko in telekomunikacije v okviru GZS, skupaj z Javno agencijo za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) ter Ministrstvom za šolstvo, znanost in tehnologijo – Direktorat za informacijsko družbo. S&T Slovenija je nagrado dobil za projekt prenove procesa oskrbe kupcev za podjetje TPV, d.d. – Novo mesto.

Podjetje S&T Slovenija je nagrado naj e-projekt prejelo v skupini velikih in srednje velikih proizvodnih podjetij. Skupaj s podjetjem TPV, d.d. – Novo mesto, ki je v isti skupini prejelo naziv naj e-podjetje, so v podjetju z rešitvijo SAP izvedli učinkovito elektronsko podporo procesom oskrbe kupca, ki so v avtomobilski industriji še posebej pomembni. Tako lahko TPV kupcem zagotavlja še boljšo odzivnost in nudi še bolj celovito podporo.

Robert Trnovec, predsednik uprave S&T Slovenija, je ob tem povedal: »Družba in podjetja se vedno bolj zavedajo, da informacijska tehnologija predstavlja učinkovito podporo poslovanju podjetij in delovanju družbe kot celote. Zato je strokovno IT-svetovanje pri uvedbah, spremembah ali nadgradnjah poslovnih odločitev ključno pri uspešni implementaciji posameznega projekta. Veseli nas, da so strokovnjaki S&T Slovenija spet dokazali, da suvereno obvladujejo ključna znanja ter da znajo prisluhniti in svetovati našim naročnikom.«

Nagradi naj e-podjetje in naj e-projekt sta bili podeljeni v petih skupinah: poleg skupine velikih in srednje velikih proizvodnih podjetij še v skupinah velika in srednje velika storitvena podjetja, proizvodna majhna in mikro podjetja ter s. p., trgovska majhna in mikro podjetja ter s. p. in storitvena majhna in mikro podjetja ter s. p. na področju trgovine. Skupno je bilo prijavljenih 38 projektov in 58 podjetij. Strokovna komisija je prijavljene projekte ocenjevala v skladu z merili učinkovitosti, inovativnosti ter poslovne uspešnosti podjetja, ki je projekt uvedlo.


Prijavi napako v članku