Računalništvo, telefonija
05.03.2014 12:33

Deli z drugimi:

Share

PRONET Kranj bo zastopalo barve slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT

Marca, natančneje od 10. do 14., bo razstavišče v Hannovru gostilo dogodek svetovnega ranga iz vrst digitalnega gospodarstva, sejem CeBIT. Svojo udeležbo na sejmu je napovedalo in potrdilo tudi podjetje PRONET Kranj.
Obiščite jih na PRONET razstavnem prostoru v hali 6, F34.
Obiščite jih na PRONET razstavnem prostoru v hali 6, F34.

CeBIT je eden najpomembnejših in mednarodno uveljavljenih dogodkov digitalne industrije. Edinstvena kombinacija obrtnega sejma, strokovnih konferenc, znanih in zanimivih keynote govorcev in različnih korporativnih dogodkov, ga pozicionira kot pomembnega pobudnika za učinkovito izmenjavo poslovnih kontaktov in skupnega gospodarskega uspeha.

Na sejmu se bo podjetje PRONET Kranj prvenstveno predstavilo s povsem dovršeno, inovativno in napredno rešitvijo, virtualno robotko SIRIS. Produkt je živ in edinstven ter kot tak zanimiv širši javnosti, saj gre v korak s časom in trendi. Umetna inteligenca namreč ponuja odlično uporabniško izkušnjo, izboljšuje komunikacijo, ta poteka v naravnem jeziku, premika meje v upravljanju poslovnih procesov, intuitivno razume in sprejema ter izvršuje želje uporabnikov. Moč ga je implementirati v različno programje, idealen prikaz delovanja rešitve pa bo v kombinaciji z drugo rešitvijo, ki jo bo PRONET Kranj predstavilo na CeBIT-u, oblačno aplikacijo za podporo poslovanju in računovodstvu, ProGRAM.

Kako do relevantnih podatkov v trenutku, ko jih najbolj potrebujete? Kako prihraniti pri začetnih investicijah v informacijsko infrastrukturo ter plačevati dejansko in samo tiste storitve, ki jih resnično potrebujete? PRONET Kranj v svoji paleti informacijskih storitev za mala in srednja podjetja ponuja oblačne rešitve, katerih platforme so povsem prilagodljiva in rastejo s potrebami uporabnika. Tudi dotična rešitev ProGRAM je zasnovana na osnovi SaaS modela, pri čemer so stroški vzpostavitve storitve minimalni, uporabnik pa plača storitve, ki jih uporablja, odvisno od števila in potreb zaposlenih.

Nikakor pa ne gre zanemariti rešitve za podporo rasti poslovanja in upravljanje odnosov s strankami, ProCRM, tretjo rešitev, ki jo bo podjetje PRONET Kranj odneslo s seboj in s katero želijo prodreti na trge sosednjih držav. ProCRM je, kot Siris in ProGRAM, rešitev lastnega razvoja, ta nudi podporo vsem poslovnim procesom, ki omogočajo rast v odnosu s strankami, spremlja njihovo zadovoljstvo in ustvarja zaupanje. Namenjena je podpori trženja, prodaje, po-prodajnim aktivnostim in servisiranju strank. V sistem je že implementirano orodje za email marketing, SMS sporočilni sistem, povezava z IP telefonijo, umetna inteligenca in drugo. Ravno slednje loči PRONET-ov CRM od vrste drugih podobnih rešitev za podporo prodaji in poslovnim procesom na trgu. Vsekakor priporočljivo, da se o dimenziji rešitve prepričate sami.

Najdete jih lahko v hali 6 (F34), neposredno ob paviljonu letošnje sejemske partnerske države, Velike Britanije. Podjetje PRONET Kranj bo delilo prostor še s 8 slovenskimi podjetji, katerih razstavišče bo združeno pod okriljem skupnega slovenskega razstavnega prostora, ki ga je organizirala agencija SPIRIT.

Aktivno iskanje priložnosti za prodor na svetovna tržišča, iskanje sinergij za nove posle in razvoj, spoznavanje potencialnih poslovnih partnerstev za krepitev promocije in prepoznavnosti podjetja so misija, s katero podjetje PRONET Kranj potuje na CeBIT avanturo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku