Slika, tv, avdio
18.06.2022 11:50

Deli z drugimi:

Share

Poceni športna kamera 4K, ki imajo vse, kar imajo veliki

Foto: Hekka
Foto: Hekka

Športne kamere so priljubljene predvsem med – da, uganili ste – rekreativnimi športniki. Odlikuje jih predvsem vzdržljivost, odpornost na vse mogoče pogoje in preprosto upravljanje ter kakovostni posnetki, ki si jih z veseljem kasneje ogledujemo v domači dnevni sobi.

Medtem ko je za nekatere športne kamere treba odšteti celo premoženje, na spletu najdemo tudi cenovno dostopne, katerih posnetki vas bodo prav tako navduševali še dolgo potem, ko jih boste ustvarili.

Ena izmed takšnih kamer je SJCAM SJ4000, ki jo v tokratni akciji v spletni trgovini Hekka s promocijsko kodo hekka29-10 ponujajo za 67,83 €. Ponudba velja do razprodaje zalog. Omogoča snemanje videa 4K s 30 sličicami na sekundo ali 1080P s 60 sličicami na sekundo. Zajema slike ločljivosti 16 MP in bo postala vaš najboljši prijatelj na potovanjih.

Precej velik 5-centimetrski zaslon je občutljiv na dotik. Tako boste enostavno prehajali med meniji in izbirali funkcije, ki jih boste želeli uporabiti. Upravljate jo lahko tudi z aplikacijo “SportCam”, ki kameri omogoča, da jo povežete s svojim mobilnim telefonom in si nanj tudi naložite posnetke.

170-stopinjski kot zajemanja slike bo poskrbel, da ne boste zgrešili objakta, ki ga boste želeli slikati ali snemati. Nastavite lahko tudi časovnik ali na primer način »time laps« in še več.

Popolnoma napolnjena Li-on baterija zagotavlja do 90 minut posnetkov. Snemate pa lahko celo do 30 metrov pod vodo. SJCAM SJ4000 v tokratni akciji v spletni trgovini Hekka s promocijsko kodo hekka29-10 ponujajo za 67,83 €. Ponudba velja do razprodaje zalog.

Bodite pozorni, da pri nakupu iz države Španija (Spain) spremenite v Slovenia.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
športne kamere


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

ZASLON TELECOM d.o.o.

Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 563 43 30
Zaslon Telecom razvija visokotehnološke rešitve za brezpapirno poslovanje, CTI tehnologije ter interaktivne rešitve na dotik. Več