Življenjski slog
18.08.2022 09:05

Deli z drugimi:

Share

Dva izjemna laserska gravirna stroja po izredno ugodni ceni

Kaj je boljše od laserskega gravirnega stroja? Dva laserska gravirna stroja, ki obenem ne pretiravata s ceno in sta ovrednotena krepko pod 200 evri. Zvezdi večera sta laserski gravirni stroj Two Trees TOTEM S in LC400 Pro. Njune glavne značilnosti izveste v nadaljevanju.

Laserski gravirni stroj LC400 Pro: glavne značilnosti

Cena: 185,99 €; uporabite promocijsko kodo CC189.

Struktura najnovejše laserske najdbe je kovinska, kar naredi stroj trden, vzdržljiv in manj dovzeten za mehanske napake. Hkrati je izboljšana natančnost graviranja. Ohišje je obarvano v nevtralni črni in bolj živahni modri barvi. Celotna konstrukcija je zasnovana za hitro montažo, ki naj bi jo bolj spretni uporabniki lahko končali v 20 minutah ali manj.

Izhodna optična moč laserja je 4,5-5,5 W. Graviranje na najmočnejših nastavitvah je hitro in natančno. Ultra-fina laserska natančnost je zmanjšana na ± 0,01 mm. Laser visoke gostote lahko gravira neposredno na gladko nerjaveče kovino in keramiko. Graviranje je mogoče izvesti brez prilagajanja ostrenja. Laserski gravirni stroj v enem ohišju združuje graviranje in visokoenergetsko rezanje.

Os X in Y imata natančne skale, kar je priročno za hitro merjenje dolžine. Velika delovna površina 400 x 400 mm je primerna za različne potrebe graviranja. Kot medij lahko uporabite kovino (neodsevno ali pobarvano), les, plastiko, papir, bambus, usnje in podobno. Za oblikovanje motivov lahko uporabite eno izmed združljivih programskih oprem: LaserGRBL, LightBurn, Benbox in GrblController.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam laserski stroj pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

Kaj je posebnega na laserskem stroju Two Trees TOTEM S?

Cena: 153,57 €; uporabite promocijsko kodo CCEMS

Drugi laserski kandidat je malenkost cenejši, vendar podobno zmogljiv in s podobnimi funkcijami. Za ustvarjanje laserskih umetnin boste imeli na voljo veliko delovno površino (30 x 30 cm), brez omejitev glede višine rezanja. Za amaterske ustvarjalce bosta prišli v pomoč funkciji za lažje pozicioniranje pri šibki svetlobi in prosto pozicioniranje.

Točkovna kompresija in tehnologija ostrenja zagotavljata večjo učinkovitost laserja, obenem pa tudi hitrejše graviranje in večjo natančnost. Laserski gravirni stroj TOTEM S je opremljen s koračnim motorjem s tremi gonilniki, ki zagotavljajo visoko hitrost premikanje. Tudi ta laserski gravirni stroj podpira široko paleto materialov. Za rezbarske aktivnosti lahko uporabite les, plastiko, papir, bambus, usnje, jeklo, eloksiran aluminij in še več. Za graviranje pa kovino, kamen, steklo, odsevni ali prozorni materiali.

Za še več informacij se obrnite na spletnega prodajalca, ki vam stroj pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več