Operacijski sistemi
31.07.2012 16:30
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Po fotografijah še prvi video novega iPhona

Po fotografijah še prvi video novega iPhona
Po fotografijah še prvi video novega iPhona

Novi iPhone, katerega fotografije so pred kratkim »ušle« v javnost, bo po neuradnih informacijah predstavljen že 12. septembra. Sočasno z njim naj bi Apple predstavil se tablični računalnik iPad Mini. Zgolj devet dni kasneje oziroma 21. septembra naj bi se pričela tudi uradna prodaja novih Applovih izdelkov. Te informacije je objavil spletni portal iMore. Njihov novinar naj bi je izvedel, da Apple za 12. september pripravlja poseben dogodek.

Da bo čakanje na novi iPhone še bolj napeto, je poskrbel uporabnik s psevdonimom »macotakara«. Ta je namreč v imenu podjetja Lab Factory na spletnem portalu YouTube objavil prvi videoposnetkek težko pričakovanega mobilnika podjetja iz Cupertina. Tu seveda ne gre za delujoči izdelek, ampak zgolj za ohišje. Videoposnetek »potrojuje« pristnost fotografij, ki jih je pred kratkim prav tako objavilo podjetje Lab Factory. Njegova poslovna dejavnost je servisiranje Applovih naprav, vključno s pametnim mobilnim telefonom iPhone.

Videoposnetek novega iPhona je objavljen na spletnem naslovu http://goo.gl/TaLxo. Ta »potrjuje« govorice, da bo novost opremljena z večjim zaslonom, enotnim ohišjem, dvobarvno kombinacijo in manjšim 19-nožnim priključkom. Pri tem velja še omeniti, da novi mobilnik podjetja iz Cupertina skoraj zagotovo ne bo opremljen z oznako iPhone 5. Ta naj bi se po zgledu zdajšnjega tabličnega računalnika preprosto imenoval novi iPhone. To »politiko« poimenovanja Apple namreč že dalj časa uporablja za prenosne računalnike MacBook Pro in MacBook Air, osebne računalnike iMac ter druge svoje izdelke.

Vas zanima več iz te teme?
iOS operacijski sistem

Prijavi napako v članku