Igre
26.06.2011 08:06
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Playstation Vita na trgovinske police še letos?

Prenosna igralna konzola Sony PlayStation Vita navdušuje v  vseh pogledih.
Prenosna igralna konzola Sony PlayStation Vita navdušuje v vseh pogledih.

Kot najbrž že veste, je v začetku meseca potekal eden izmed največjih igričarskih sejmov E3, kjer je bilo predstavljenih obilo novosti. Med njimi se je kajpak znašlo nekaj novosti za najnovejšega člana družine Playstation, Playstation Vita.

A kljub vsem novicam je Sony pustil v temi ključen del informacije, in sicer datum, ko bomo lahko Playstation Vita pobrali s prodajnih polic. Uradnega datuma sicer še vedno ni, toda britanska spletna trgovina Shopto.net je za datum izida označila 4. november 2011. Pravijo, da so datum izida izvohali pri enem izmed japonskih podjetij, ki pripravlja konzolo. Sony se na te govorice, kot vedno, ni hotel odzvati.

Na Shopto.net prav tako že ponujajo prednaročila za nekatere splavitvene igre, med katerimi so zaenkrat Uncharted: Golden Abyss, Bioshock, LittleBigPlanet, Killzone, Resistance, Ruin, ModNation Racers in Street Fighter X Tekken.

Playstation Vita bo ponujal izjemno igričarsko izkušnjo, saj bo njegova strojna plat omogočala igre na dotik v paketu z odlično grafično podlago, prikazano na OLED zaslonu.

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre

Prijavi napako v članku