Računalništvo, telefonija
26.11.2018 13:24

Deli z drugimi:

Share

Premium tiskalniki serije Zebra ZQ600

Zebra Techologies, vodilna na trgu mobilnih računalnikov, čitalcev in tiskalnikov nalepk, je predstavila serijo premium tiskalnikov nalepk in računov – ZQ600. Zasnovana z namenom, da pomaga podjetjem do večje produktivnosti in učinkovitosti v skladišču, v trgovini ali na terenu, gradi na uspehu milijonske prodaje serije tiskalnikov Qln.
Premium tiskalniki serije Zebra ZQ600
Premium tiskalniki serije Zebra ZQ600

Mali in veliki brat, ZQ610 ter ZQ620, ponujata nešteto možnosti, da terenska ekipa ali delavci v trgovini in skladišču postanejo bolj agilni in se hitreje odzivajo na potrebe, saj lahko v trenutku natisnejo nalepke za blago ali račune, na mestu samem. Ustvarili so dve različni zasnovi serije ZQ600, ki ustrezajo potrebam različnih trgov. Črni dizajn za maloprodajne in skladiščne potrebe ter sivo-beli model, ki je namenjen uporabi v zdravstvu.


Privlačen zaslon in uporabniški vmesnik, kateri je izredno prijazen do uporabnika, ni samo moderno-eleganten, temveč zmanjša število ur uvajanja, saj jasno signalizira opozorila, stanje tiskalnika in napake za takojšnje reševanje težav. To pa ni vse. Funkcija “takojšnjega bujenja” vam bo zagotovila, da tiskalnik ne bo nikoli več spal na delovnem mestuu. Medtem, ko bo hitra povezljivost in varnost, kjerkoli in kadarkoli, omogočena z brezžično povezavo 802.11ac in Bluetooth 4.1.


Vrhunske zmogljivosti za oddaljeno upravljanje, vključno z ethernet-om, poenostavijo vse vidike upravljanja, od osnovne namestitve do nadgradnje programske opreme, kar omogoča najkvalitetnejši izpis.


Si tudi vi želite tiskati s premium tiskalniki? Za več informacij se obrnite na strokovnjake za tisk, podjetje Info-kod.


Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku