Računalništvo, telefonija
Dodatki za računalnike
12.07.2022 09:35

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi Stylus Pen za gladko ustvarjanje na Xiaomi tablicah

Xiaomi je najbolje poznan po pametnih telefonih in njegovih podružnicah Redmi in Poco. Že dalj časa pa lahko opazujemo hiter prehod tudi na ostala področja zabavne elektronike, vključno z robotskimi sesalniki, svetilkami, tabličnimi računalniki in podobno. Lansko leto so predstavili Xiaomi Pad 5 in 5 Pro, ki sta bila iz cenovnega in finančnega vidika izredno zanimiva za potrošnike. Za popolno izkušnjo s Xiaomi tablicama pa se priporoča uporaba namenskega Xiaomi Stylus Pen pisala. Pametno pisalo Xiaomi Stylus Pen lahko TUKAJ v času pisanja prispevka dobite za ugodnih 63,89 €.

Pametno pisalo Xiaomi Stylus Pen: glavne značilnosti

Pisalo odlikuje eleganten dizajn, lahkotnost (12,2 gramov) in ravno pravšnja dolžina (152 mm). Na vrhu ima mehko konico za natančno ustvarjanje, ki pa je obenem tudi zamenljiva. Na pisalu se nahajata še dva fizična gumba za hiter dostop do nastavljenih bližnjic.

Združljiv je s tabličnima računalnikoma Xiaomi Mi Pad 5 in Xiaomi Mi Pad 5 Pro. Pametno pisalo ima 240 Hz hitrost vzorčenja na dotik, do 4096 visoko stopnjo občutljivosti na pritisk, ki zagotavlja občutek bolj naravnega pisanja/risanja.

Pisalo Xiaomi Stylus Pen ob povprečni uporabi zdrži do 8 ur brez polnjenja. Brezžično se polni, ko ga postavite na zgornji del Xiaomi tablice. Minuta polnjenja je dovolj za do 20 minut uporabe. Polnjenje do 100 % traja približno 18 minut.

Če bi radi na bolj enostaven način ustvarjali na svoji Xiaomi tablici, potem kliknite TUKAJ za dodatne informacije o pisalu Xiaomi Stylus Pen.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi Xiaomi Pad 5


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več