Računalništvo, telefonija
Monitorji
29.04.2022 09:20

Deli z drugimi:

Share

Pametni monitorji Samsung imajo že milijon uporabnikov

Skrivnost priljubljenosti monitorja M8 se skriva v elegantni zasnovi in novih funkcijah, zaradi katerih bo vaše življenje pametnejše.

Družba Samsung Electronics je sporočila, da je skupna prodaja serije pametnih monitorjev – Smart Monitor – presegla milijon naprav po vsem svetu in s tem postala milijonska prodajna uspešnica.

Novi zasloni, ki so primerni za vse, podpirajo funkcijo Smart Hub ter zagotavljajo popolno okolje za domačo pisarno in šolanje, brez povezave z osebnim računalnikom ali katerokoli drugo zunanjo napravo. Poleg tega monitor uporabnikom omogoča uživanje v različnih storitvah OTT, kot so Netflix, Samsung TV Plus in YouTube.

Na podlagi priljubljenosti prvega pametnega monitorja, ki je bil s strani podjetja predstavljen konec leta 2020, je Samsung letos še izboljšal svojo linijo. Zdaj ponuja kar 11 vrhunskih pametnih monitorjev, vključno z modeli M8, M7 in M5.

Zlasti vsestranski novi M8 se ponaša s Samsung ikonično tanko obliko in je na voljo v štirih, privlačnih novih barvah – beli, nebeško roza, nebeško modri in pomladno zeleni. Elegantna zasnova M8 se dobro zlije z vsako okolico in izpolnjuje vrsto različnih zahtev potrošnikov.

Poleg tega so odstranljiva kamera SlimFit Cam, aplikacija za videokonferenčne rešitve in druge inovativne tehnologije zaslona glavni dejavniki priljubljenosti M8, saj se ljudje prilagajajo novim načinom življenja – kot sta delo in šolanje od doma.

Pametni monitor M8 je prejel nagrado CES 2022 Innovation Awards Honoree, ki jo podeljuje združenje CTA (Consumer Technology Association), kot priznanje za široko paleto tehnologij prikaza. Samsung je prednaročila za M8 v ZDA, Nemčiji, Franciji in številnih drugih državah začel sprejemati 28. marca 2022. Ta so presegla pričakovanja podjetja, kar kaže na izredno priljubljenost izdelka po vsem svetu. V prvem četrtletju se je prodaja serije pametnih monitorjev, vključno s prodajo prednaročil za M8, v primerjavi z enakim obdobjem lani povečala za približno 40 %.

“Ker potrošniki vse pogosteje delajo, se učijo in zabavajo doma, pametni monitor na novo opredeljuje tradicionalno vlogo monitorja in ponuja številne funkcije, ki izboljšajo vsak življenjski slog. Veseli nas, da smo dosegli mejnik enega milijona enot, in pričakujemo, da se bo povpraševanje nadaljevalo, saj želijo potrošniki po vsem svetu vsak dan živeti pametneje,” je dejal Hyesung Ha, izvršni podpredsednik Visual Display Business pri družbi Samsung Electronics.

Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na news.samsung.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung monitorji Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35