Računalništvo, telefonija
11.11.2020 18:30
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna jakna za mrzle zimske dni

S pametno zimsko jakno nas zagotovo ne bo zeblo.
S pametno zimsko jakno nas zagotovo ne bo zeblo.

Dejstvo je, da vsi obožujemo raznorazne »gadgete«. Od nenehnega hrepenenja po pametnih napravah do sanjarjenja o raznih drugih dodatkih, še posebej ko se bliža konec leta. Vsaka zimska sezona prinaša zanimive izdelke, ki so namenjeni tistim, ki pozimi radi uživajo na svežem zraku.

Med njih nedvomno sodi tudi pametna zimska jakna, ki jo v akcijski prodaji ponuja spletna prodajalna TomTop, in sicer na TEJ POVEZAVI. Nadvse všečna jakna je primerna predvsem za tiste, ki jih pozimi pretirano zebe. Ta je namreč opremljena z vgrajenim grelnikom, uporabnik pa ima na voljo tri možnosti ogrevanja. Tu je na voljo energijsko varčno ogrevanje temperature 25 stopinj Celzija, udobno ogrevanje temperature 35 stopinj Celzija in vroče ogrevanje s temperaturo 45 stopinj Celzija. Skratka – tu ni bojazni, da nas bi zeblo, tudi če se bomo zunaj zadrževali dalj časa.

Pametna zimska jakna z ogrevanjem je seveda pralna, kar pomeni, da jo bomo lahko brez težav prali v pralnem stroju. Za polnjenje vgrajene baterije pa je na voljo USB vmesnik. Več informacij o nadvse zanimivi jakni je na voljo na TEJ POVEZAVI. Poleg vsega ta sploh ni draga, saj bomo v akcijski prodaji zanjo morali odšteti zgolj 27,99 evrov. Stroški pošiljanja so brezplačni (free shipping).

Za več izdelkov po močno znižanih cenah, preglejte ponudbo TOMTOP 11.11 Shopping Carnival

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku