Računalništvo, telefonija
15.10.2019 21:34
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna ročna ura S08Plus za dobrih 16 evrov je vsekakor zanimiva izbira

Senbono S08Plus
Senbono S08Plus

Čeprav se je pred leti zdelo, da pametne ure ne bodo uspešnica, so uporabniki kmalu spoznali njihove prednosti in tako gredo danes v prodajo kot za med. Opozarjajo nas na klice, sporočila, merijo vrsto športnih aktivnosti, med drugim pa seveda kažejo tudi čas.

Na trgu najdemo zelo različne pametne ure, prav tako so zelo različne tudi njihove cene. Če za pametno uro ne bi radi zapravili preveč, vseeno pa bi vam v hitrem vsakdanjem tempu prišla prav, je morda prava izbira Senbono S08Plus.

Zanimiva, všečna in elegantna ura okrogle oblike zaslona velikosti 1,3 palca oziroma preračunanih 3,3 centimetra se bo lepo podala vašemu zapestju.

Ura Senbono S08Plus je na boljo na povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=383211979090 pri spletnem trgovcu Ebay, zanjo pa boste morali odšteti 17,99 ameriških dolarjev oziroma preračunanih 16,31 evrov. Na povezavi o njej najdete tudi dodatne podrobnosti.

Je vodoodporna (IP68), spremlja vaše gibanje v realnem času ter sledi vašim dnevnim aktivnostim in vadbi (hoja, tek, plavanje, košarka, badminton …). Meri vaš srčni utrip in porabljene kalorije. Ponoči spremlja vaše spanje in vam nato ponudi tudi analizo. Na njej boste imeli tudi pregled nad vremenom in trenutno temperaturo.

Pametna ročna ura Senbono S08Plus seveda nudi pregled tudi nad prejetimi telefonskimi klici in sporočili (če je povezana s pametnim mobilnim teflonom preko Bluetooth povezave), tako da nikoli ne boste zamudili pomembnih zadev. Ura je seveda združljiva z mobilnima operacijskima sistemoma Android (4.4 in novejše) in iOS (9.0 in novejše).

Obvestilo
Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več