Računalništvo, telefonija
04.01.2019 23:30

Deli z drugimi:

Share

Pametna ročna ura Lenovo Watch 9 za smešno nizko ceno

Elegantna pametna ročna ura Lenovo Watch 9 je lahko vaša že za zgolj14,83 evrov.
Elegantna pametna ročna ura Lenovo Watch 9 je lahko vaša že za zgolj14,83 evrov.

Pametne ročne ure so nedvomno našle pot v naše vsakdanje življenje, saj so nam že v pomoč pri marsikaterem opravilu. Na tem področju je pred časom postalo aktivno tudi podjetje Lenovo, ki ima v svoji ponudbi kar nekaj zanimivih izdelkov. Na spletnem portalu Cafago pa lahko po zelo mikavni maloprodajni ceni kupimo pametno ročno uro Lenovo Watch 9. Ta je na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-pb0074vir-bl.html?aid=novice lahko naša že za 14,83 evrov, in sicer z uporabo kupona »CC0074« (brez narekovajev). Ker je ponudba veljavna le do 31. januarja vam priporočamo, da nakup opravite čim prej. Stroški pošiljanja so kakopak brezplačni.

Pametna ročna ura Lenovo Watch 9 je nadvse elegantna pametna ura, ki premore 3,81 centimetrski zaslon, varen pred poškodbami, s katerega se da podatke razbrati tudi ob zelo sončnem dnevu. Na njem boste z lahkoto razbrali vse informacije, ki bi jih pričakovali od ure, namenjene športnim podvigom. Lenovo watch 9 prikazuje čas, datum, število korakov, razdaljo, ki ste jo prehodili ali pretekli, pa tudi kalorije, ki ste jih za to porabili. Na dnu zaslona je kazalec, ki prikazuje, koliko dnevnega cilja, ki ste si ga zadali, ste že dosegli. Prednost te analogne ure je tudi, da porabi manj baterije od digitalnih, zato boste lahko dlje uživali do ponovnega polnjenja.

Pametna ročna ura Lenovo Watch 9 ima seveda ima tudi funkcijo budilke, z njo pa lahko tudi prikličete mobilni telefon, če ste ga založili, nadzirate klice in sporočila in še mnogo več. Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth 5.0 bo namreč učinkovito komunicirala z vašim pametnim mobilnim telefonom. Ima tudi možnost opomnika za tiste, ki preveč časa preždijo pred zaslonom računalnika. Opomnik sedenja vam tako sporoči, kdaj je čas za aktivni odmor. Pametna ročna ura Lenovo Watch 9 je za nameček vodoodporna in bo povsem brez težav preživela tudi potop v vodo do 50 metrov.


Prijavi napako v članku