Slika, tv, avdio
Digitalizacija
13.05.2024 08:27

Deli z drugimi:

Share

Pametna interaktivna zaslona: GoBoard in GoBoard Live

Hisense GoBoard Live in GoBoard - vaš ključ do izjemnih sestankov in predstavitev. Odkrijte, kako ti pametni interaktivni zasloni izboljšujejo sodelovanje in povečujejo produktivnost vaše ekipe.

Kaj so pametni interaktivni zasloni?

Pametni interaktivni zaslon združuje funkcije projektorja, računalnika, bele table, videokamere, zvočnikov in mikrofona. Omogoča enostavno povezovanje ter izvajanje videokonferenčnih klicev brez potrebe po več ločenih naprav.

Zakaj bi uporabil ravno tak zaslon?

Pametni interaktivni zasloni ponujajo novo izkušnjo sodobnega predstavljanja in interaktivnega izobraževanja, ki se poslavlja od tradicionalnih bele tabele in papirnatih flipchartov ter odpravlja zmedo s kabli in nastavljanjem projektorjev. Omogoča poljubno pisanje, brisanje in deljenje vsebine, ki lahko vključuje video in zvok. Namestitev na mobilnem stojalu na koleščkih omogoča enostavno premikanje med prostori, hkrati pa ga je mogoče tudi montirati na steno, kar omogoča varno namestitev in minimalno porabo prostora.

Google integracija

Hisense GoBoard Live in GoBoard sta prva interaktivna zaslona, certificirana s strani Googla, kar omogoča polno delovanje Google Play storitev. Uporabniki imajo tako enostaven dostop do vseh priljubljenih Google aplikacij, kot so Gmail, Google Drive, Google Calendar, Google Keep in drugih. To omogoča hitrejše in učinkovitejše opravljanje nalog, kot so upravljanje z e-pošto, urejanje dokumentov, organizacija dogodkov in beleženje zapiskov, saj so vsa potrebna orodja na dosegu roke.

Povezljivost

Interaktivni zasloni omogočajo uporabo tehnologij, kot so Webcast, Miracast, DLNA in Hisenseshare. Dvojni moduli WiFi omogočajo dostopno točko za skupno rabo zaslona in omrežno povezavo Wi-Fi. Zagotavljajo hitro in stabilno povezavo z nizko zakasnitvijo slike.

Če vas zanima več informacij o digitalnih interaktivnih zaslonih ali če želite opraviti nakup, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran strim.si, kjer boste našli razširjene podrobnosti o naši ponudbi.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
zasloni interaktivni zaslon

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem STRIM PLUS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri STRIM PLUS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

strim plus doo logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem STRIM PLUS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več