Strojna oprema
10.02.2021 11:15
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Označevanje v industriji je zanje več kot le posel

.. Adheziv je moderno, ozko specializirano podjetje, ki se ukvarja z označevanjem v industriji. Zelo uspešno se prilagajajo trendom, saj so bili že večkrat prvi na tržišču z novimi programi ..
Označevanje v industriji je zanje več kot le posel
Označevanje v industriji je zanje več kot le posel

Projekte označevanja v podjetju izvajajo v celoti – od zasnove do izvedbe, zagona, šolanja operaterjev, primopredaje uporabnikom, sledi oskrba z repromateriali in servisom po sistemu ‘na ključ’.

Sodelujejo z velikimi imeni slovenske industrije

V letu 2001 so tako prvi tržišču ponudili vektorske industrijske laserske tiskalnike SOLARIS in njihov kupec, Pivovarna Union, je bila prva, ki je imela na etiketah piva rok uporabe in ostale podatke, izpisane v celoti in ne iz pikic kot ostali. Danes so v standardnem prodajnem programu vektorski CO2, Fiber, UV in GREEN laserski tiskalniki, vsak s svojo specialnostjo delovanja. Za svoje delovanje ne potrebujejo repromateriala, samo vir elektrike (3-100W), saj markirajo z generiranim laserskim žarkom.

V letu 2003 so spet prvi na tržišče lansirali označevanje za sledljivost v industriji hrane in pijač z uvedbo paletnih etiketirk, kjer se aplicirata dve enaki etiketi na stranici palete s podatki o sledljivosti pakiranih artiklov. Začeli so v Drogi Kolinski, pa s tem opremili 11 proizvodnih linij v Pivovarni Union, pet linij v Radenski, tri v Pivovarni Laško, pa v Ljubljanskih mlekarnah … Danes so v prodajnem programu Adheziva Print & Apply, Apply, cilindrične in druge etiketirke, pa tudi t. i. Taylor made po specialnih zahtevah kupca.

V letu 2008 so v sodelovanju z domačim farmacevtskim podjetjem lansirali PRINT/VERIFY sisteme, ki so jih kasneje v sodelovanju s partnerskimi podjetji nadgradili še s Serializacijo in Agregacijo ter opremili praktično vse farmacevtske firme v »exYu (Adria) in regiji«.

Med vodilnimi prodajnimi programi podjetja Adheziv so vrhunski LEIBINGER Cij industrijski tiskalniki. Z zelo velikim izborom različnih črnil tiskajo praktično na vse, tudi na najzahtevnejše površine.

Tiskalniki MARKOPRINT so termalne tehnologije, ki delujejo na principu HP kartuše in industrijske izvedbe tiskalnika. Najpogosteje se uporabljajo v farmaciji za tisk sporočil z 2D kodo A in B gradinga ter pri direktnem tisku deklaracij na kartonsko embalažo izdelkov, brez uporabe dragih etiket in ribonov (Ljubljanske mlekarne, Atlantik Droga …).

LCP tiskalnike ZANASI aplicirajo za tisk velikih znakov (20-100mm) na vreče, bloke stiroporja …)

Ročni industrijski tiskalniki Reiner in LT se uporabljajo za tiskanje napisa z roko pri maloserijski off-line proizvodnji.

Oddelek Servis in tehnična podpora je opremljen z vrhunsko diagnostično opremo in s šestimi vozili, dela pa izvaja šest specializiranih inženirjev in tehnikov. Na voljo je tudi Remote servis preko spleta.

Veliki podporniki športa

So podporniki športa. Njihova posebnost je, da imajo poleg podjetja tudi travnato teniško igrišče, ki je edino v Sloveniji in edino v radiju 700-800 kilometrov, na katerem nudijo trening slovenskim vrhunskim tenisačicam in tenisačem pred turnirjem v Wimbledonu.

Že od njihovih začetkov v svetu športa so sponzorji najboljšega slovenskega atleta Luke Janežiča, zelo perspektivne mlade atletinje Klare Lukan, sponzorirajo pa tudi druge športe. In sicer na lokalnem nivoju teniški klub Šentjur, nogometni klub Šentjur, občasno podprejo tudi košarkarski klub Šentjur, v širšem smislu pa Kanu klub Straža pri Novem mestu, nogometni klub Aha Emmi iz Slovenske Bistrice …

Več najdete na www.adheziv.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35