Strojna oprema
08.01.2008 11:40
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Orodje za nadobudne Spielberge

Videokamera Canon HV30, navkljub svoji kompaktnosti, prinaša izjemno kakovost videa visoke ločljivosti, primerljivo z mnogimi profesionalnimi kamerami. Video v formatu HDV1080i snema neposredno na kasete MiniDV, zato je primerna za vsakogar, ki se želi preizkusiti v svetu visoke ločljivosti. Kasete MiniDV so namreč poceni in dostopne povsod, medtem ko format HDV podpira večina programske opreme za obdelavo videa.

Upravljanje HV30 je enostavno in intuitivno, zato začetnikom ponuja možnost takojšnjega doseganja prepričljivih rezultatov. Canonov sistem HD Camera zagotavlja pristne in ostre posnetke z izjemno barvno zvestobo. Nov vrtljivi zaslon LCD ima 135-stopinjski vidni kot, kar snemalcem daje veliko svobodo pri zajemanju slike.

Kinematografski progresivni način 25p združuje snemanje s 25 posnetki na sekundo in poseben slikovni način CINE, ki temelji na nastavitvah Canonovih profesionalnih videokamer serije XH. Poleg kinematografskega videza pa progresivni snemalni način prinaša boljše rezultate v slabših svetlobnih razmerah.


Prijavi napako v članku