Računalništvo, telefonija
05.07.2011 10:38

Deli z drugimi:

Share

Orodje Lexmark Branch Capture Solution lajša bančno poslovanje

Družba Lexmark International je danes predstavila orodje Lexmark Branch Capture Solution, namenjeno predvsem finančnim institucijam. Te bodo z novim orodjem avtomatizirale delovne tokove papirnih dokumentov in močno olajšale papirno-intenzivne naloge, kot sta obdelava posojilnih vlog ter odpiranje novih računov. Lexmark Branch Capture Solution bo zmanjšal število napak pri delu s papirnimi dokumenti, hkrati pa poskrbel za večjo varnost, zasebnost ter združljivost dokumentov. Bančno poslovanje, povezano s papirnimi dokumenti, bo na ta račun bistveno bolj učinkovito.
Orodje Lexmark Branch Capture Solution lajša bančno poslovanje
Orodje Lexmark Branch Capture Solution lajša bančno poslovanje

Nove Lexmarkove rešitve bodo veseli predvsem direktorji informatike velikih finančnih institucij, ki so v globalni raziskavi o tehnoloških trendih v bankah izrazili nezadovoljstvo glede pomanjkanja rešitev za brezpapirno poslovanje in upravljanje z dokumenti.

Tako bančni vodstveni delavci, kot delavci na bančnih okencih, bodo z Lexmarkovo novo rešitvijo znatno pridobili, saj se bo količina ročnega dela zmanjšala, hkrati pa bo sistemska rešitev poskrbela za ustreznost dokumentov. Proces deluje tako, da zajete podatke najprej obdela centralni strežnik. Ustrezni dokumenti so nato obdelani in poslani naslovnikom ali v arhiv, medtem ko so neustrezni dokumenti poslani v pregled bančnim delavcem. Vsi elektronski dokumenti so pri tem opremljeni z revizijsko sledjo.

Z orodjem Lexmark Branch Capture Solution lahko finančne ustanove elektronsko zajemajo, obdelujejo in dostopajo do dokumentacije, ki jo uporabljajo pri vsakdanjem delu. Rešitev nudi znatne časovne in stroškovne prihranke ter delavcem omogoča bolj kakovostno opravljanje storitev.

Prednosti nove rešitve Lexmark Branch Capture Solution vključujejo:

• avtomatizacijo delovno intenzivnih dokumentov in vnosa podatkov s postopki preverjanja

• odprava stroškov kurirjev, zamud in izgubljenih dokumentov

• elektronsko zajemanje papirnih dokumentov na enem mestu

• izboljšanja zakonska skladnost poslovanja in pripravljenost na morebitne revizije

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku