Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
25.11.2023 06:00

Deli z drugimi:

Share

Optimizacija licenc in programske opreme v dobi Microsoft Copilota – webinar [28.11.2023]

6 od 10 podjetij nima učinkovitega nadzora in pregleda na licencami in programsko opremo. So tudi vam zrasli stroški? Odkrijte potencial za prihranke na brezplačnem webinarju.

Rast stroškov programske opreme je postala nočna mora številnih podjetij, saj se mnoga soočajo z visokimi računi. Čeprav bi lahko prihranili, pa zgolj 5% podjetij dejansko izkoristi svoj polni potencial za pštimizacijo (Vir: The state of IT cost optimization in 2023). Največkrat so vzroki v pomanjkanju znanj, časa in kadra za optimizacijo programske opreme. Zato veliko podjetij preplačuje programsko opremo zaradi:

  • neizkoriščenosti popustov
  • nakupa programske opreme, ki ostaja neizkoriščena
  • pomanjkljivega nadzora nad programsko opremo

Brezplačen webinar 28.11.2023

S pojavom AI tehnologij, kot je tudi Microsoft Copilot, se spreminja potreba po licencah. Pridružite se nam na brezplačnem webinarju 28.11.2023. Izvedeli boste, kako optimizirati licence:

  • Kaj dviguje stroške licenc in programske opreme?
  • Kako uspešno nadzirati stroške?
  • Katera orodja in pristope uporabiti za odkrivanje prihrankov?
  • Kako izkoristiti Microosoft Copilot pri pogajanjih za licence?

Crayonova ekipa strokovnjakov bo predstavila najboljše prakse in nasvete za optimizacijo licenc in programske opreme. Našim strankam v povprečju prihranimo 23%-30% pri programski opremi. Pridružite se nam na brezplačnem webinarju in odkrijte potencial za optimizacijo v vašem podjetju.

Več o webinarju in prijava >

Velux prihranil 25%-80%

V Crayonu smo mnogim podjetjem pomagali do IT prihrankov. Podjetje Velux je naša stranka že vrsto let. V zadnjih letih smo jim prihranili skoraj milijon € z že upoštevano investicijo v optimizacijo. Prihranki so bili 25% do 80% pri različnih ponudnikih (več v videu >).

Crayon vodilni v upravljanju programske opreme

Crayon je v 2023. letu ponovno zasijal kot vodilno podjetje na področju upravljanja programske opreme (SAM) po “2023 Gartner® Magic Quadrant™ Software Asset Management (SAM) Managed Services”. Naša uspešnost temelji na več dejavnikih vključno z poglobljenim poznavanjem programske opreme, tehnološkimi inovacijami ter zmožnostjo razumevanja potreb svojih strank.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več