Strojna oprema
05.02.2021 08:00
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Omrežje 5G v vašem žepu ali doma

5G Wi-Fi 6 Mobile Hotspot
5G Wi-Fi 6 Mobile Hotspot

Nedvomno sta omrežje 5G in Wi-Fi 6 prihodnost internetne povezave. Podjetje D-Link, inovator in vodilni člen na področju pametne tehnologije, je razvilo kar dve pametni napravi za nemoteno delovanje omrežja 5G in Wi-Fi 6.

Edinstvena zasnova 5G Wi-Fi 6 Mobile Hotspot (na kratko DWR-2101) uporabnikom omogoča nemoteno delovanje 5G omrežja kjerkoli in kadarkoli. Podpira sočasno delovanje kar 32 različnih pametnih naprav. Na voljo je tudi vhod za Gigabit Ethernet, tako da obenem predstavlja alternativo tradicionalnim modemom. S pomočjo Dual-Band Wi-Fi 6 frekvenc in najnovejše WPA3 Wi-Fi zaščite bo vaša povezava bliskovito hitra in neprebojna za tatove.

Omrežje 5G bo poskrbelo za hitrost izmenjave mobilnih podatkov do vrtoglavih 1,6 Gbps. Povezava z brezžičnim omrežjem pa to še nadgradi, saj doseže hitrost do 1,8 Gbps. 5G Wi-Fi Mobile Hotspot bo deloval brez zakasnitve, kar pomeni, da ni skrbi pred izgubo signala med vašim video klicem ali brskanjem po spletu. Zakasnitev povezave je vedno trn v peti gamerjem, zato je uspeh D-Linka zanje še toliko bolj pomemben.

Brezžični usmerjevalnik 5G AC2600 Wi-Fi Router (DWR-978) je D-Linkov odgovor na omejenost klasičnih modemov. Poleg bliskovitega 5G omrežja ima DWR-978 podporo za SIM kartice in različne 5G frekvence, ki uporabnikom dajejo prosto pot pri izbiri mobilnega operaterja.

Brezžični usmerjevalnik DWR-978 je tako kot njegova prenosna verzija, opremljen z Dual-Band frekvenco, skupaj s tehnologijo MU-MIMO pa dosežeta odlično hitrost, ki se ustavi pri 2,6 Gbps. To je dovolj za sočasno igranje VR igric, oddajanje vsebine v 4K ločljivosti in opravljanje konferenčnega klica. Noro, kajne? Za dodatno uporabnost ima brezžični usmerjevalnik na voljo tudi vhode za WAN in Gigbabit Lan povezave. Za varnost pa poskrbi najnovejša zaščita WPA3.

Uporaba obeh omrežnih naprav je ob njuni edinstveni zasnovi preprosta. Vstavite kompatibilno 5G SIM kartico, za vse ostalo poskrbita omrežni napravi. Več najdete na eu.dlink.com.


Prijavi napako v članku