Računalništvo, telefonija
15.11.2011 15:46

Deli z drugimi:

Share

Offblast LAN 5

Offblast LAN 5
Offblast LAN 5

eŠportno Računalniško društvo FRAG najavlja peti Offblast LAN. Potekal bo 10. in 11. decembra 2011 v starih prostorih Srednje Tehniške Šole Koper v centru mesta. Offblast LAN 5 predstavlja hibridno verzijo med starimi in novimi LAN-i: postregel bo z zabavo tako za ljubitelje občasnega igranja računalniških iger kot za resne gamerje.

Offblast LAN 5 bo prvi LAN v seriji, ki bo potekal celoten vikend z vmesno preknitvijo in ne nepretrganih 24 ur. Novost je tudi, da bo v sklopu dogodka organiziranih več turnirjev v katerih si bodo tekmovalci lahko priborili praktične in denarne nagrade. Trenutno sta potrjena dva – League of Legends 5v5 in StarCraft II 1v1.

Seveda pa bo s tekmovanji poskrbljeno tudi za netekmovalno usmerjene igralce. Za njih bo organizirano tekmovanje v Quake 3 Arena FFA, pomerili pa se bodo lahko tudi v Wii Sports, klasičnih pretepačinah na PlayStation 3 itd., za tiste z željo po bolj analognih načinih zabave pa bo na voljo tudi miza za namizni nogomet.

Zaradi omejenega števila mest bo rezervacija mest izvedena po principu “kdor prvi pride, prvi melje”. Ekipe tekmovalcev in tekmovalci posamezniki morajo prijavnino plačati vsaj en teden pred dogodkom na društveni TRR. Za prijave in več informacij o dogodku pišite na info@offblast.si ali povprašajte administratorje strani Offblast LAN na Facebooku. Prijave sprejemamo tudi na spletni strani www.offblast.si pod jezičkom “Events”.


Prijavi napako v članku