Računalništvo, telefonija
10.12.2019 05:38

Deli z drugimi:

Share

Odlična zobna ščetka Xiaomi za zgolj 7 evrov!

Električna zobna ščetka Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T100 je lahko vaša že za zgolj 7,1 evrov.
Električna zobna ščetka Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T100 je lahko vaša že za zgolj 7,1 evrov.

Električna zobna ščetka je zelo pomena za ustno higieno, saj omogoča hitre premike ščetin v različnih smereh z namenom, da celovito očistimo zobe. Medtem ko so električne ščetke v običajnih trgovinah relativno drage, to ne drži za električno zobno ščetko Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T100. To je namreč na spletni prodajalni Ebay mogoče kupiti že za zgolj preračunanih 7,1 evrov, in sicer s klikom na spletno povezavo https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=223727709034.

Električna zobna ščetka Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T100 nam bo nedvomno v pomoč pri čiščenju zob, saj 16.500 vibracij na minuto bo zagotovo dovolj, da bodo naši zobje temeljito očiščeni. Poleg tega lahko ščetko polnimo kar preko običajnega vmesnika USB, povsem izpraznjeno baterijo pa bomo napolnili v štirih urah, pri čemer jo bomo lahko nato brez dodatnega polnjenja uporabljali skoraj cel mesec. Na voljo so trije »čistilni« programi, zato verjamemo, da boste zlahka našli tistega, ki vam bo najbolj ustrezal.

Električna zobna ščetka Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T100 je seveda vodoodporna (združljiva s standardom IPX7), kar pomeni, da jo bomo lahko povsem varno uporabljali in hranili v kopalnici. Več informacij o nadvse zanimivi in cenovno ugodni zobni ščetki je na voljo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=223727709034. Stroški pošiljanja v Slovenijo so pričakovano povsem brezplačni.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku