Računalništvo, telefonija
11.02.2020 06:22

Deli z drugimi:

Share

Odlična zobna ščetka Xiaomi za manj kot 14 evrov

Električna zobna ščetka Xiaomi PINJING je lahko naša že za zgolj 13,3 evrov.
Električna zobna ščetka Xiaomi PINJING je lahko naša že za zgolj 13,3 evrov.

Električna zobna ščetka je zelo pomena za ustno higieno, saj omogoča hitre premike ščetin v različnih smereh z namenom, da celovito očistimo zobe. Medtem ko so električne ščetke v običajnih trgovinah relativno drage, to ne drži za električno zobno ščetko Xiaomi PINJING. Ta je namreč na spletni prodajalni Ebay (https://www.ebay.com/itm/401777951876) na voljo že za preračunanih 13,3 evrov, kar je odlična cena.

Električna zobna ščetka Xiaomi PINJING nam bo nedvomno v pomoč pri čiščenju zob, saj 31.000 vibracij na minuto bo zagotovo dovolj, da bodo naši zobje temeljito očiščeni. Poleg tega lahko ščetko polnimo kar preko običajnega vmesnika USB, povsem izpraznjeno baterijo pa bomo napolnili v 16 urah, pri čemer jo bomo lahko nato brez dodatnega polnjenja uporabljali skoraj cel mesec. Na voljo so trije »čistilni« programi, zato verjamemo, da boste zlahka našli tistega, ki vam bo najbolj ustrezal.

Električna zobna ščetka Xiaomi PINJING je seveda vodoodporna (združljiva s standardom IPX7), kar pomeni, da jo bomo lahko povsem varno uporabljali in hranili v kopalnici. Več informacij o nadvse zanimivi in cenovno ugodni zobni ščetki je na voljo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/401777951876, kjer seveda lahko opravite tudi nakup.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku