Računalništvo, telefonija
10.10.2019 07:25
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odličen pomnilniški ključ USB za odlično ceno!

Pomnilniški ključ Xiaomi Jessis U Disk T1 za malo denarja ponuja veliko.
Pomnilniški ključ Xiaomi Jessis U Disk T1 za malo denarja ponuja veliko.

Tudi danes moramo kakšne podatke še vedno shraniti na pomnilniški ključ USB, čeprav je računalništvo v oblaku zelo priročna rešitev. Na tem ključku so podatki varno shranjeni, dostop do njih pa imamo kjerkoli in kadarkoli – tudi v primeru, da nimamo dostopa do spleta. Danes dobimo majhen USB ključ z veliko kapaciteto za relativno nizko ceno.

Pri spletnem trgovcu na portalu Ebay na povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=123922413782 pa je sedaj na voljo USB ključ Xiaomi Jessis U Disk T1 kapacitete 64 gigabajtov po nadvse ugodni ceni. Zanj bomo namreč morali odšteti zgolj preračunanih 13,6 evrov oziroma 14,99 ameriških dolarjev. Tu gre za zelo robusten in zanesljiv pomnilniški ključ USB, ki je združljiv je z vsemi najbolj razširjenimi operacijskimi sistemi, vključno z novejšimi sistemi Windows.

Eleganten pomnilniški ključ Xiaomi Jessis U Disk T1 je združljiv s standardom USB 3.1, zato vas hitrost branja ne bo razočarala. Enostavna oblika in modno kovinsko ohišje delujeta zelo všečno in trpežno. Seveda ponuja zanesljivo in varno shranjevanje vseh vrst datotek – glasbenih, slikovnih, video in ostalih. Tako da ga bomo lahko brez težav uporabili tudi v navezi z drugimi elektronskimi napravami.

Več informacij o tem pomnilniškem ključu je na voljo na povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=123922413782, kjer lahko seveda opravite tudi nakup. Tu sta seveda na voljo še ključka Xiaomi Jessis U Disk T1 kapacitete 32 gigabajtov in 128 gigabajtov.


Prijavi napako v članku