Računalništvo, telefonija
07.03.2008 08:12

Deli z drugimi:

Share

Odličen odziv na kontekstno spletno oglaševanje ADpartner

Kontekstno spletno oglaševalsko omrežje ADpartner, ki ga je predstavila najbolj obiskana slovenska spletna stran Najdi.si, je očitno poželo veliko zanimanja. V omrežje ADpartner so oglaševalci oddali že več kot 2.300 različnih oglasov, do danes pa je bilo prikazanih že več kot 333 milijonov spletnih oglasov, kar predstavlja odličen odziv, tako s strani oglaševalcev, kot tudi s strani lastnikov spletnih strani (t. i. založnikov).

Mitja Jereb, direktor za korporativni marketing, pojasnjuje: “Dejstvo je, da se del oglaševalskega kolača, ki ga slovenska podjetja namenjajo oglaševanju na internetu, vseskozi povečuje. Po odzivu in dosedanjih pozitivnih izkušnjah smo prepričani, da se bo za oglaševanje v omrežju ADpartner odločilo tudi veliko število oglaševalcev, ki trenutno oglašujejo v konkurenčnih spletnih sistemih. To je zelo spodbuden začetek, še posebej če upoštevamo, da je omrežje trenutno še v testnem obdobju, v katerem ni dejanskega obračunavanja.”

Omrežje ADpartner bo po končanem testnem obdobju v celoti odprto za vse slovenske spletne oglaševalce, ki bodo v njem želeli oglaševati.

Najdi.si bo do konca testnega obdobja nagrajeval slovenske spletne založnike, ki bodo uspešno prikazovali oglasna mesta ADpartner na svojih spletnih straneh. Podrobnejše informacije o delovanju omrežja ADpartner najdete na spletnem naslovu www.adpartner.si.


Prijavi napako v članku